Publisher_ProfilePage_185x114.jpg

Jag arbetar på ett förlag

Ingen dataskärm kan ersätta känslan, inget annat media är lika lättillgängligt. Pappersmediet är fortfarande oslagbart när du vill kommunicera via fingertoppar till hjärta och förnuft. Och hos Antalis finns papper för att spela på alla tänkbara känslosträngar, såväl som för rak information och torra fakta. När det kommer till pappersval för din publikation får du gärna personlig rådgivning av oss. Och ju förr du hör av dig i beslutsprocessen, desto bättre för slutresultatet.
 

carousel-curious-collection

Olin 

 
  Olin_cabine_119x89.png  
 

Olin Rough som lovprisats av så många formgivare för sin mycket höga bulk, styvhet och skönt råa yta får nu sällskap i vårt sortiment av slätare Olin Regular samt Olin Smooth med extra slät yta för optimal bildåtergivning. Olin är en obestruken pappersfamilj i högsta premiumklass!

Läs mer

Cyclus 

 
  Cyclus_100%-concept_119x89px.png  
 

Tror du på återvinning? Cyclus är 100 % återvunnet papper med en naturlig ton och finns i bestrukna Cyclus Print och obestrukna Cyclus Offset. Välj Cyclus om du tycker att återvinning är en god idé och att det ska få synas i din publikation.

Läs mer

Scandia 2000

 
  Scandia2000.png  
 

Scandia 2000 är ett lämpligt papper när du vill ha en ren och obestruken känsla med neutral vithet, naturton eller gultonat. Scandia 2000 tillverkas på Lessebo Bruk i Småland och har svårslagna miljöegenskaper som svarar upp till även den hårdaste miljöpolicy.

Läs mer

Cocoon 

 
  Cocoon_push_119x89.jpg  
 

Cocoon är ett sortiment av 100 % återvunnet returpapper som är lika vita som papper av jungfrufiber. Cocoon finns i obestrukna Cocoon Offset, bestrukna Cocoon Silk och Gloss. Dessutom finns Cocoon i matchande kuvert.

Antalis tryckmediacenter - vårt showroom

 
  Antalis_butik_259x194.png  
 

Vid Stureplan i Stockholm är du välkommen till vårt showroom. Antalis Tryckmediacenter är en välkänd inspirationskälla för formgivare, trycksaksbeställare och alla andra som delar vår passion för kommunikation. Här får du professionell rådgivning kring papper, kuvert, kartong och storformatsmaterial. Självklart får du hjälp med prover och vill du passa på att beställa en dummy ligger Dummyverkstan en trappa ner.  I vårt referensbibliotek samlar vi tryckta prover för inspiration.

Antalis Tryckmediacenter, Birger Jarlsgatan 23, 111 45 Stockholm
Tel 010-707 70 01, e-post: tryckmediacenter@antalis.com
Öppet måndag – fredag 9–17, telefontid 9–16

Läs mer

DUMMYVERKSTAN 

 
  folder_TextImage_259x194.png  
 

För att sälja in din idé eller kontrollera tjocklek, vikt och porto beställer du med fördel en dummy, det vill säga en otryckt trycksak, från vår dummyverkstad. Enklast beställer du här på hemsidan när du är inloggad.

Dummyverkstan, Birger Jarlsgatan 23, 111 45 Stockholm
Tel 010-707 70 06
E-post: dummyverkstan@antalis.se
Telefontid 9 – 16

Läs mer

Lila Lådan - vår provkollektion

 
  LilaLadan_101x73.png  
 

Lila Lådan är ingen liten låda. Den väger 12 kg och kräver sin plats i bokhyllan. Men så omfattar den också, nästan, hela vårt sortiment. Den är helt enkelt vår provbok, eller rättare sagt, provbox. Kontakta din papperskonsulent om du saknar uppdateringar eller har andra frågor om lila lådan.

Kontakta din papperskonsulent

Infocenter Print

Grafiska råd, formatguide, checklistor, vanliga fel… Här har vi samlat mycket som är bra att veta. Om du hellre vill få råd direkt från oss tar du bara kontakt med en papperskonsulent.

Läs mer
Lägg in ditt artikelnummer

Prislistor  

visuel

Här hittar du våra prislistor och illustrerade kataloger du kan bläddra i.

Läs mer