Designer_ProfilePage_185x114.jpg

Jag är formgivare

Här hittar du inspiration och information till dina kreationer. Vi vill gärna hjälpa dig med personlig rådgivning kring materialval till dina trycksaker, och skyltningar. Våra papperskonsulenter guidar dig i vårt sortiment och hjälper till med miljöinfo, dummies, prover och inspiration. Om du inte redan har en personlig kontakt hos, ta kontakt med vår butik/showroom.

Creative Power:

 
  Creative-power-509x174.gif  
 

ATT VÄLJA PAPPER ÄR ETT KREATIVT VAL!

Antalis har tagit fram konceptet Creative Powers där vi samlat det bredaste utbudet av premiumpapper som finns på marknaden idag. Här finns en mängd kulörer, ytor, strukturer och effekter.

Läs mer

 

AW-paperbook-685x266.jpg

Cyclus 

 
  Cyclus-Offset-119x89px.png  
 

Tror du på återvinning? Cyclus är 100 % återvunnet papper med en naturlig ton.

Läs mer

Olin 

 
  Olin_cabine_119x89.png  
 

Olin är en obestruken pappersfamilj i högsta premiumklass!

Läs mer

Scandia 2000

 
  Scandia2000.png  
 

Obestruken klassiker från Lessebo med svårslagna miljöegenskaper.

Läs mer

Keaykolour 

 
  Keaykolour_119x89.png  
 

Rustik känsla, höga ytvikter och en jordnära färgskala.

 

Läs mer

Curious Matter

Känslan av att känna

curious-matter-push-119x89.jpg

Öppna dina sinnen, se med dina ögon och känn med dina händer. Med vårt nya Curious Matter får du en helt ny upplevelse av papper.

 
Läs mer

ANTALIS TRYCKMEDIACENTER

Antalis_butik_259x194.png

Vid Stureplan i Stockholm är du välkommen till vårt Tryckmediacenter. Antalis Tryckmediacenter är en välkänd inspirationskälla för formgivare, trycksaksbeställare och alla andra som delar vår passion för kommunikation. Här får du professionell rådgivning kring papper, kuvert, kartong och storformatsmaterial. Självklart får du hjälp med prover och vill du passa på att beställa en dummy ligger Dummyverkstan en trappa ner. I vårt referensbibliotek samlar vi tryckta prover för inspiration.

Antalis Tryckmediacenter
Birger Jarlsgatan 23
111 45 Stockholm
Tel 010-707 70 01
E-post: tryckmediacenter@antalis.com
Öppet måndag – fredag 9 – 17,
dag före röd dag 9 12
telefontid 9 – 16

Läs mer

DUMMYVERKSTAN 

folder_TextImage_259x194.png

Även den mest erfarna formgivare har svårt att tänka sig hur slutresultatet kommer att bli. För att kontrollera eller sälja in din idé eller kontrollera tjocklek, vikt och porto beställer du med fördel en dummy, det vill säga en otryckt trycksak, från vår dummyverkstad. Enklast beställer du här på hemsidan när du är inloggad.

Dummyverkstan
Birger Jarlsgatan 23
Stockholm
Tel 010-707 70 06
E-post: dummyverkstan@antalis.com
Öppet måndag – fredag 9 – 17, telefontid 9 – 16 

Läs mer

 

CREATIVE POWER CAMPAIGN

 
  12_cards_creative_campaign.jpg  
 

Under de senaste 12 månaderna har Antalis valt ut 12 konstnärer som uttryckt sin talang på 12 olika papper. 12 kreativa metoder som påminner oss om att valet av papper är en kreativ handling: det är inte bara en del av tillverkningsprocessen, utan kan bidra till effektiviteten till en idé, ett budskap eller ett koncept  från den allra första ögonblicket eller beröring. Korten har belyst olika papper; Pop'Set, papper från Curious Collection, Rives, Conqueror och korten har dessutom vissat på olika tekniker såsom prägling, laserskuret, lasergravyr, trådbunden,  screentryckt med lack,  H-UV-offset, vitt bläck ...
 
Kampanjen som stödjer Creative Power syftar inte bara till att erbjuda dig det största urvalet av papper på marknaden, utan också att vi kan erbjuda en rad olika tjänster som t.ex. skräddarsydd rådgivning, utbildning, showrooms, prover, färgkartor, och framför allt, kompetensen hos våra papperskonsulter.
Så vad väntar du på? Kom och träffa dem! Hur kan vi uppfylla dina behov,  fyll i formuläret och så vissar vi dig gärna de senaste kreativa verktygen.

Läs mer

Lila lådan - vår provkollektion

 
  LilaLadan_101x73.png  
 

Lila Lådan är ingen liten låda. Den väger 12 kg och kräver sin plats i bokhyllan. Men så omfattar den också, nästan, hela vårt sortiment. Den är helt enkelt vår provbok, eller rättare sagt, provbox.

Läs mer

Antalis Cube

 
  cube-119x90.jpg  
 

Samla information från Antalis på ett snyggt sätt! Lek med 38 bilder och ett stort antal möjliga kombinationer att bygga ihop the Cube på bästa sätt för ditt kontor. Här samlar du provstickor, broschyrer och provböcker från Antalis. Det flexibla systemet består av 7 lådor i varierande storlekar som går att montera på olika sätt för att passa dig och din kreativitet på bästa sätt.

Kontakta oss om du vill ha en egen Antalis Cube.

Här kan du se en video hur du bygger ihop kuben.

Infocenter 

 
  Infocenter_101x73.png  
 

Vi har samlat värdefull information i vårt Infocenter. Att välja papper, formatguide, uträkningar, grafiska råd, vanliga fel och checklista.

Läs mer

Papperskonsulenter till din hjälp

 
  Papperskonsulent_101x73.png  
 

Våra papperskonsulenter besöker reklambyråer, marknadsavdelningar, förlag och formgivare för personlig rådgivning, oavsett om det är papper, kartong, plast, tyg eller något annat material som ska förmedla ditt budskap. Kontakta gärna våra papperskonsulenter så tidigt som möjligt i den kreativa processen, då är möjligheterna som störst att de kan bidra med värdefulla tips och goda idéer.

Läs mer

D2B Digital To Business

 
  d2b_101x73.png  
 

Digitalt tryck har revolutionerat den grafiska branschen. Därför har vi på Antalis startat d2b "Digital to Business" för att samla expertis om utvecklingen, för att hitta affärsmöjligheter och öka lönsamheten för våra kunder. Du hittar mångfalden i vårt digitala sortiment: bestruket, obestruket, designpapper och specialiteter, alla särskilt anpassade för att användas i digitala pressar.

Läs mer
Lägg in ditt artikelnummer

Prislistor  

visuel

Här hittar du våra prislistor och illustrerade kataloger du kan bläddra i.

Läs mer