Corporate-Communication_ProfilePage_185x114.jpg

Jag arbetar som marknadsförare

Vi vet att en sammanhållen kommunikation på de rätta materialen förstärker ditt varumärke och ditt budskap. Låt våra papperskonsulenter hjälpa dig att hitta rätt material för dina trycksaker, reklamkampanjer, skyltar, roll-ups, profilprogram och mässinredningar. Vi utgår från ditt företags krav på miljö, kvalitet och ekonomi.

Ny komplett kollektion av designpapper

scandia 2000

 
  Scandia2000.png  
 

Om ditt företag menar allvar med sin miljöprofil är det självklart att välja ett av världens miljövänligaste papper. Den breda familjen Scandia 2000 från Lessebo Bruk finns i flera ytor, toner och kuvert.

Läs mer

Cyclus 

 
  Cyclus_100%-concept_119x89px.png  
 

Tror du på återvinning? Cyclus är 100 % återvunnet papper med en naturlig ton och finns i bestrukna Cyclus Print och obestrukna Cyclus Offset. Välj Cyclus om du tycker att återvinning är en god idé och att det ska få synas i din publikation.

Läs mer

Conqueror 

 
  conqueror_push_119x89_ok.jpg  
 

Conqueror är en högkvalitativ och omtyckt klassiker som tillverkas i Skottland. I Conquerorfamiljen finns ett stort antal papper med struktur och färg och representativa kuvert. Conqueror finns i 100% returfiber och hela familjen är FSC®-märkt.

Läs mer

Cocoon 

 
  Cocoon_push_119x89.jpg  
 

Cocoon är ett sortiment av 100 % återvunnet returpapper som är lika vita som papper av jungfrufiber. Cocoon finns i obestrukna Cocoon Offset, bestrukna Cocoon Silk och Gloss. Dessutom finns Cocoon i matchande kuvert.

Klimatkompensera dina pappersinköp

 
  Environment_klimatkompenserat_119x89.png  
 

Vårt unika system för klimatkompensation av pappersinköpen till dina trycksaker bygger på tanken “många bäckar små”. Kompensationen räknas fram utifrån de totala koldioxidutsläppen från produktion och transporter för den papperskvalitet du valt. För den lilla avgiften får du rätt att märka trycksaken med vår klimatsymbol. I vår klimatkalkylator här på hemsidan kan du enkelt räkna fram koldioxidutsläpp och avgift för olika papperskvaliteter.

Läs mer om klimatkompensation

Antalis Butiken - vårt showroom

 
  Antalis_butik_259x194.png  
 

Vid Stureplan i Stockholm är du välkommen till vårt showroom. Antalis Tryckmediacenter är en välkänd inspirationskälla för formgivare, trycksaksbeställare och alla andra som delar vår passion för kommunikation. Här får du professionell rådgivning kring papper, kuvert, kartong och storformatsmaterial. Självklart får du hjälp med prover och vill du passa på att beställa en dummy ligger Dummyverkstan en trappa ner.  I vårt referensbibliotek samlar vi tryckta prover för inspiration.

Besök oss på, Birger Jarlsgatan 23, 111 45 Stockholm
Tel 010-707 70 01, e-post: tryckmediacenter@antalis.com
Öppet måndag – fredag 9–17, dag före röd dag 912
Telefontid 9–16

Läs mer

Dummyverkstan 

 
  folder_TextImage_259x194.png  
 

För att sälja in din idé eller kontrollera tjocklek, vikt och porto beställer du med fördel en dummy, det vill säga en otryckt trycksak, från vår dummyverkstad. Enklast beställer du här på hemsidan när du är inloggad.

Dummyverkstan, Birger Jarlsgatan 23, 111 45 Stockholm
Tel 010-707 70 06 
E-post: dummyverkstan@antalis.se
Telefontid 9–16

Läs mer

Lila Lådan - vår provkollektion

 
  LilaLadan_101x73.png  
 

Lila Lådan är ingen liten låda. Den väger 12 kg och kräver sin plats i bokhyllan. Men så omfattar den också, nästan, hela vårt sortiment. Den är helt enkelt vår provbok, eller rättare sagt, provbox. Hör av dig till din papperskonsulent om du saknar uppdateringar eller har andra frågor om lila lådan.

Kontakta våra papperskonsulenter

Infocenter miljö

Vi har samlat all miljöinformation om våra produkter under Infocenter. Och hittar du inte vad du söker kan du kontakta våra papperskonsulenter som hjälper dig.

Läs mer

Infocenter print

Grafiska råd, formatguide, checklistor, vanliga fel… Här har vi samlat mycket som är bra att veta. Om du hellre vill få råd direkt från oss tar du bara kontakt med en papperskonsulent.

Läs mer

D2B Digital To Business

 
  d2b_101x73.png  
 

Digitalt tryck har revolutionerat den grafiska branschen. Därför har vi på Antalis startat d2b "Digital to Business" för att samla expertis om utvecklingen, för att hitta affärsmöjligheter och öka lönsamheten för våra kunder. Du hittar mångfalden i vårt digitala sortiment: bestruket, obestruket, designpapper och specialiteter, alla särskilt anpassade för att användas i digitala pressar.

Läs mer
Lägg in ditt artikelnummer

Prislistor  

visuel

Här hittar du våra prislistor och illustrerade kataloger du kan bläddra i.

Läs mer