Nyheter

 

news_butterflies_2017_SE.jpg

 

Årets affisch är här!

Nu har vi fått in 2017 års upplaga av de omtyckta Scandia 2000-affischerna med motiv från flora och fauna. Årets tema är fjärilar.

Vill du ha ett eget exemplar?
Besök Antalis Tryckmediacenter i Stockholm, Rum för papper i Göteborg 
 eller kontakta din Antalisrespresentant!

 

 

 


 

scandiaSwatch.jpg

 

Tre nyanser av vitt

Vill du klämma och känna för att avgöra pappersvalet till trycksaken? Provstickan för Scandia 2000 visar ytvikter från 80–440 g. Två ytor, tre nyanser och ett brett sortiment av matchande kuvert och brevpåsar.

Beställ provstickan här.

 

 

 

 

 

 
  OnPaper_Scandia2000_311x282.png  
 

ON PAPER NR. 5 - Shinya Kimura


I en värld av testosteronstinna tatuerade män sticker den blyga och tystlåtna Shinya Kimura ut – varken han vill eller ej. Shinya är motorcykelbyggaren som blivit en legend inom customkretsar för sina totalt kompromisslösa maskiner. Fast för japanen Shinya Kimura handlar det om mer än bara muskler av stål. Han ser sitt arbete som meditation, som en konstform och inspirationen till hans senaste hoj kommer inte – som man lätt kan få för sig – från filmer som Mad Max eller Alien, utan från en vacker liten fågel. Trots att Shinya är i sin verkstad varje dag, sju dagar i veckan, så innebär hans sanslösa fokus på detaljer att han endast hinner bygga två–tre maskiner om året. Och priset blir därefter. Hans kundkrets består därför uteslutande av några av Hollywoods mest framgångsrika, samt andra personer runt om i världen som kombinerar ett extremt välfyllt bankkonto med en fascination för Shinyas avskalade och retrofuturistiska design.

Detta nummer av On Paper valde vi att trycka på något av det bästa vi har, nämligen Scandia 2000 Smooth 130 g. Familjen Scandia 2000 är inte bara vår egen älskling, utan även många formgivares favorit. Ytan smooth är extra slät för at ge bilderna bästa möjliga förutsättningar.