Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

INTERIOR DECORATION COVERING

Eftersom varje interiör bör vara unik, Coala Interior film erbjuder vi ett stort urval av stilar att anpassa till din atmosfär.

Wood (291 Artiklar)

Med inspiration tagen från ett antal olika sorters timmer, ger vårt Träsortiment dina rum en naturlig charm. Drömmer du om en interiör med en ”Swiss chalet” eller Kanadensisk stil? En ek-, bok- teakstil…

Underfamiljer och Produkter

Fabric (42 Artiklar)

Perfekt för att skapa en modern men ostrukturerad look! Locka ögat och väck känslor i ett sovrum eller en matsal tack vare de hypnotiska texturerna i vårt breda sortiment. Precis som inom modebranschen, är det inom dekor en fråga om bra smak och toning. Unika material och färger väntar dig i vårt Textilsortiment.

Underfamiljer och Produkter

Leather (18 Artiklar)

Diskret, elegant och effektiv. Den utsökta rikheten av läder i alla dess former. Med Lädersortimentet kommer din dekor att skapa en charmig djurisk effekt som väcker sensation utan att något djur kommit till skada. Varierande texturer ger dig möjlighet att skapa en väldigt specifik känsla i alla olika områden som du vill gripa dig an med i dina renoveringsprojekt.

Underfamiljer och Produkter

Marble (20 Artiklar)

Vårt Marmorsortiment ger en chic ton till alla dina renovationer tack vare dess mycket verklighetstrogna ådringsdesign. Mörk, grå eller vit, matt eller askig... Som små detaljer eller en heltäckande look, är det verkligen inte brist på urval för en renovation med lyxprägel. 

Underfamiljer och Produkter

Metallic (41 Artiklar)

Vare sig det handlar om en rostig eller en industriell aluminiumeffekt, kännetecknas vårt Metallic-sortiment av material och relief. Ge din interiör en silver- eller gulddetaljering. Tänker du dig en industriell look? Plåt- eller karbonfibereffekten är i sånt fall perfekt. 

Underfamiljer och Produkter