Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

SEMI-AUTOMATIC STRETCH WRAPPING MACHINES

Halvautomatiska sträckfilmsmaskine är perfekt till verksamheter med ett mindre packbehov. De är smidiga att installera och enkla att använda.

  Sträckfilmsmaskin Master'in Access A-710 S (0 Artiklar)

  Master'In Access är den rätta lösningen för de flesta sträckfilmningsbehov. Det är en halvautomatisk maskin, som passar i alla små och medelstora verksamheter.

  Sträckfilmsmaskin Master'in Performance P-710 AP (1 Artiklar)

  Den perfekta maskinen om du filmar över 15 paller pr. dag. Maskinen er utrustad med ett 1650mm vridbord och en högre mast, som gör det möjigt att filma större pallar. MasterIn P-710AP/APH forsträcker filmen med 240% vilketb minimerar din sträckfilmsförbrukning.

  Mobil sträckfilmsmaskin Master'in Performance P-710 MW (0 Artiklar)

  Master'In P-710MW är en mobil sträckfilmsmaskin, som gör det möjligt att filma dina pallar var som helst på lagret. Med en P-710MW kan du filma allt från halvpallar til de största och mest besvärliga pallarna.

  Sträckfilmsmaskin Master'in Expert E-710 SP (2 Artiklar)

  Mater'In E-710SP/SPH är den nya semi-automatiska sträckfilmsmaskinen til intensiv og krävande sträckfilmsapplikation. Den optimerar filmförbrukningen och garanterar full kontroll över alla filmparametrar.

   paperman