Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 10:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

Pallet met dozen bij een rekwikkelaar

PACKAGING

Från vårt packagingsortiment finner du en bred serie material för att skydda, förpacka och transportera dina produkter, Vi har lösningar för allt från att du mottager ditt gods till att du ska kunna förpacka och leverera vidare till din kund.

Papper och Kartong (21 Artiklar)

Verpakkingspapier en verpakkingskarton - diverse voorbeelden

För omslag, emballering utfyllnad eller mellanlägg. Av allt material inom papper för emballering, har vi valt de mest traditionella och med störst användningsområde.

Underfamiljer och Produkter

Skydd och stötdämpning (136 Artiklar)

Beschermen en opvullen - voorbeeld met papieren opvulmateriaal

För stötskydd, utfyllnad eller skydd mot skakningar och slag. Ett brett utbud av produkter och system som ger extra skydd för dina ömtåliga varor under transport. Dessa material ger skydd mot stötar och vibrationer, eller fyller ut håligheter för perfekt passform.

Lådor och pallar (283 Artiklar)

För effektiv emballering, optimering av transport. Vi erbjuder ett brett sortiment av wellpapplådor, oavsett om det gäller pallanpassade lådor för att optimera din transport eller lådor för trycksaker i A3 eller A4 format. Du hittar också ett urval av träpallar, pallkragar och pallboxar.

Underfamiljer och Produkter

Tejp och Förslutning (85 Artiklar)

Tapes met bedrukking op maat

För förslutaning av gods, buntning av produkter eller marknadsföringsverktyg. Ett brett utbud av tejp lämlig för förslutning av wellådor, men även för andra förpackningstyper eller för övriga användningsområden såsom maskering.

Postemballage (283 Artiklar)

Verzendverpakkingen - paklijsten

För emballering av postförsändelser, förvaring och märkning. Det idealiska sortimentet för ditt postrum, med ett brett utbud av postemballage såsom vadderade kuvert,
etiketter, papptuber, brevpack och påsar. Allt för att säkerställa en skyddad och säker försändelse av
dina produkter.

paperman