Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

Pallet met dozen bij een rekwikkelaar

PACKAGING

Från vårt packagingsortiment finner du en bred serie material för att skydda, förpacka och transportera dina produkter, Vi har lösningar för allt från att du mottager ditt gods till att du ska kunna förpacka och leverera vidare till din kund.

Papper och Kartong (20 Artiklar)

Verpakkingspapier en verpakkingskarton - diverse voorbeelden

För inpackning, utfyllnad eller mellanlägg. Av allt material inom papper för inpackning, har vi valt de mest traditionella och med störst användningsområde.

Underfamiljer och Produkter

Skydd och Stötdämpning (143 Artiklar)

Beschermen en opvullen - voorbeeld met papieren opvulmateriaal

För stötskydd, utfyllnad eller skydd mot skakningar och slag. Ett brett utbud av material och system som ger extra skydd för dina ömtåliga varor under transport. Dessa lösningar ger skydd mot stötar och vibrationer, eller fyller ut håligheter för perfekt passform.

Oavsett om du skall packa en stor och ömtålig produkt eller en liten och stöttålig produkt så finns det bra lösningar för detta. Vissa produkter kräver enbart fixering och utfyllnad i lådan när andra produkter dessutom kräver ett extra skydd i form av stötdämpning. Beroende på produkternas egenskaper och hur transportflödet ser ut så hjälper vi dig att hitta rätt lösning utifrån just dina behov.

Ett av de bästa sätten att värna om miljön är minimera mängden förpackningsmaterial. Det är också det vi strävar mot inom Antalis.
Ett annat sätt är att välja det material som bäst stödjer just ditt företags miljöarbete och mål. Vi har olika lösningar för detta i form av t ex papper eller återvunnen plast.

Kontakta oss på Antalis för rådgivning runt just dina behov och förutsättningar.

Lådor och Pallar (264 Artiklar)

För effektiv emballering, optimering av transport. Vi erbjuder ett brett sortiment av wellpapplådor, oavsett om det gäller pallanpassade lådor för att optimera din transport eller lådor för trycksaker i A3 eller A4 format. Du hittar också ett urval av träpallar, pallkragar och pallboxar.

Underfamiljer och Produkter

Tejp och Förslutning (80 Artiklar)

Tapes met bedrukking op maat

För förslutaning av gods, buntning av produkter eller marknadsföringsverktyg. Ett brett utbud av tejp lämlig för förslutning av wellådor, men även för andra förpackningstyper eller för övriga användningsområden såsom maskering.

Postemballage (261 Artiklar)

Verzendverpakkingen - paklijsten

För emballering av postförsändelser, förvaring och märkning. Det idealiska sortimentet för ditt postrum, med ett brett utbud av postemballage såsom vadderade kuvert, etiketter, papptuber, brevpack och påsar. Allt för att säkerställa en skyddad försändelse av dina produkter.

paperman