Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Vi gör allt för att minimera negativ påverkan på vår servicenivå och kommer hålla våra kunder informerade här på vår hemsida.

CFB - MELLANARK

CFB är det tryckkänsliga mellanarket eller arken i ett formulär med flera delar, som både tar emot och förmedlar en bild (det känsligaste arket). Därför är det oerhört viktigt att använda högsta möjliga kvalitet som finns på marknaden, som garanterar utmärkt litooffsettryck och bekymmersfri användning vid tryck. Nu behöver du inte leta mer!

  Idem Superior CFB (5 Artiklar)

  Produits papier autocopiant - Idem Supérior CFB

  Idem Superior CFB Mellanark är ett självkopierande papper med svart kopieskrift för tillverkning av blankettset. FSC certifierad.

  Giroform Ultra CFB (6 Artiklar)

  Giroform Ultra är ett självkopierande papper med svart kopieskrift för tillverkning av blankettset. Giroform Ultra är vitare än standard Giroform samt finns i fler nysanser.

  Reacto CFB (10 Artiklar)

  Reacto CFB Mellanark är ett självkopierande papper med svart kopieskrift för tillverkning av blankettset i offset. CFB är ett ark som både tar emot skriften från överarket och kopierar texten till underliggande ark. FSC certifierad.