NOTERA! Fredagen 17 januari håller vi företagskonferens. Detta innebär att Kundcenter stänger kl. 14.00, samt att inga order från e-handeln hanteras efter kl. 14.00 denna dag.

Papier autocopiant - Supérieur CF - Dernier Feuillet

CF - UNDERARK

CF är det understa arket i ett formulär med flera delar, som tar emot en bild. Det är inte tryckkänsligt och kan hanteras som ett standardpapper. Men det är oerhört viktigt att använda högsta möjliga kvalitet som finns på marknaden, som garanterar utmärkt lito-offsettryck och bekymmersfri användning vid tryck. Nu behöver du inte leta mer!

  Idem Superior CF (8 Artiklar)

  Produits papier autocopiant - Idem Supérior CF

  Idem Superior CF Underark är ett självkopierande papper med svart kopieskrift för tillverkning av blankettset. FSC certifierad.

  Giroform Ultra CF (3 Artiklar)

  Giroform Ultra är ett självkopierande papper med svart kopieskrift för tillverkning av blankettset. Giroform Ultra är vitare än standard Giroform samt finns i fler nysanser.

  Reacto CF (14 Artiklar)

  Reacto CF Underark är ett självkopierande papper med svart kopieskrift för tillverkning av blankettset i offset. CF är ett ark som tar emot skriften från överliggande. FSC certifierad.

  Idem Superior OCR CF (1 Artiklar)

  Logo Idem Superior

  Idem Superior OCR CF Underark är ett självkopierande papper med svart kopieskrift för tillverkning av blankettset. FSC certifierad.