Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 10:00-16.30. Den 30/10 är dag före helgdag och Kundcenter stänger kl. 12.00 samt att inga order från e-handeln hanteras efter kl. 12.00 denna dag.

DIGITAL

Karbonfritt papper används i stor omfattning runt om i världen i form av vanliga set med flera delar för att ange uppgifter på fraktsedlar, finansiella handlingar och liknande och i allt högre grad för specialtillämpningar inom digitalt tryck med varierande data och mindre upplagor. På rulle eller i form av ark, försorterat eller inte, för digital
- eller offsettryck, neutralt bläck, testsprej, lim – Antalis har allt du behöver för dina karbonfria tillämpningar.

Reacto Laser CB (1 Artiklar)

Reacto laser CB Överark är ett självkopierande papper med svart kopieskrift för tillverkning av blankettset i digitaltryck. CB är det ark som tar emot skriften och kopierar texten till underliggande ark. FSC certifierad.

Reacto Laser CF (3 Artiklar)

Reacto CF Underark är ett självkopierande papper med svart kopieskrift för tillverkning av blankettset i digitaltryck. CF är ett ark som tar emot skriften från överliggande. FSC certifierad.

Reacto Laser CFB (2 Artiklar)

Reacto CFB Mellanark är ett självkopierande papper med svart kopieskrift för tillverkning av blankettset i digitaltryck. CFB är ett ark som både tar emot skriften från överarket och kopierar texten till underliggande ark. FSC certifierad.

Reacto Laser Precollated (2 Artiklar)

Reacto laser försorterat är ett självkopierande papper med svart kopieskrift för tillverkning av blankettset i digitaltryck. Finns i 2 och 3 set. FSC certifierad.

Idem Digital CF (0 Artiklar)

Logo Idem Digital

Idem Digital är ett självkopierande papper för laserutskrift och kopiering . FSC certifierad.