Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER. NOTERA! Fredag den 5 juni, dag för helgdag stänger vi 12 - inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

ENSIDIG HOMOGENKARTONG

Den internationella förkortningen för den här kartongtypen är SBS (Solid Bleached Sulphate). På ren svenska betyder det att kartongen är uppbygd av blekt sulfat massa i alla skikt. Vilket i sin tur betyder att kartongen får extra hög rivstyrka, seghet, spänst och livslängd. Välj homogenkartong när du vill förmedla hög kvalitet, eller när du ställer högsta krav på bigningen, stansning, perforeringen eööer präglingen. Det tål den!

  Invercote G (63 Artiklar)

  Cartons sérigraphiques et graphiques - Invercote G

  Invercote G är en oliksidig homogenkartong (SBB) med silkesmatt högbestruken högvit framsida och lättbestruken baksida, med en obestruken känsla.

  Invercote G Linnepräglad (3 Artiklar)

  Invercote G linnepräglad är en oliksidig homogenkartong (SBB) med silkesmatt högbestruken präglad framsida och obestruken baksida.

  Invercote G PE-belagd (2 Artiklar)

  Invercote G PE-belagd är en oliksidig homogenkartong (SBB) med silkesmatt högbestruken framsida och obestruken baksida.

  Algro Design Nature (25 Artiklar)

  LOSO_Sappi_Logo_Paperboard_Algro_Design_Nature.eps

  Algro Design Nature är en ensidigt högbestruken homogenkartong (SBB) med en högvit bestruken framsida med en silkkvalitet och med en obestruken baksida. Algro Design Nature är FSC certifierad från lager.

  Crownboard Craft (BK Light/Carry). (5 Artiklar)

  LOSO_BK_Logo_30062016_jpg

  Korsnäs Carry är en kraftkartong med mycket bra styvhet och hög rivstyrka.