ALLA PRODUKTER

SKYDD OCH STÖTDÄMPNING

För stötskydd, utfyllnad eller skydd mot skakningar och slag. Ett brett utbud av material och system som ger extra skydd för dina ömtåliga varor under transport. Dessa lösningar ger skydd mot stötar och vibrationer, eller fyller ut håligheter för perfekt passform.

Oavsett om du skall packa en stor och ömtålig produkt eller en liten och stöttålig produkt så finns det bra lösningar för detta. Vissa produkter kräver enbart fixering och utfyllnad i lådan när andra produkter dessutom kräver ett extra skydd i form av stötdämpning. Beroende på produkternas egenskaper och hur transportflödet ser ut så hjälper vi dig att hitta rätt lösning utifrån just dina behov.

Ett av de bästa sätten att värna om miljön är minimera mängden förpackningsmaterial. Det är också det vi strävar mot inom Antalis.
Ett annat sätt är att välja det material som bäst stödjer just ditt företags miljöarbete och mål. Vi har olika lösningar för detta i form av t ex papper eller återvunnen plast.

Kontakta oss på Antalis för rådgivning runt just dina behov och förutsättningar.

Papperssystem (12 Artiklar)

Här finner du papper och maskiner för effektivt skydd, utfyllnad och stötdämpning - både under transport och lagring. On-Demand lösningarna som sparar på ditt lagerutrymme.
Vi erbjuder en mängd olika maskiner för stötdämpning av produkter som kräver ett bra skydd. Dessa effektiva lösningar gör att du själv kan producera din utfyllnad eller stötdämpning när du har behov av det. Du spar plats på lagret och minskar ditt företags CO2-avtryck.

Ranpaks förpackningsmaskiner är lätta att manövrera och tar minimalt med plats vid packstationen eller på lagret. Maskinerna kräver minimal hantering samtidigt som du får maximalt med skydd.
Vi hjälper dig med att hitta den lösning som är mest effektiv utifrån just dina behov. Kontakta oss på Antalis för rådgivning.

Papperssystem för utfyllnad (18 Artiklar)

Här finner du papper och maskiner för effektivt skydd, utfyllnad och fixering - både under transport och lagring. On-Demand lösningarna som sparar på ditt lagerutrymme.
Vi erbjuder en mängd olika maskiner för utfyllnad av papper som skyddar dina varor under transport. Dessa effektiva lösningar gör att du själv kan producera din utfyllnad eller lättare stötdämpning när du har behov av det. Du spar plats på lagret och minskar samtidigt CO2-avtrycket.

Ranpaks förpackningsmaskiner är lätta att manövrera och tar minimalt med plats vid packstationen eller på lagret. Maskinerna kräver minimal hantering samtidigt som du får maximalt med skydd.
Vi hjälper dig med att hitta den lösning som är mest effektiv utifrån just dina behov. Kontakta oss på Antalis för rådgivning.

Underfamiljer och Produkter

Plastsystem (15 Artiklar)

Luftkuddar är en smart och effektiv lösning för skydd, utfyllnad och stötdämpning. Den smarta lösningen med perforering gör att du på ett mycket enkelt och flexibelt sätt kan riva av luftkuddarna i önskad längd.
Maskinen fyller luftkuddarna snabbt och effektivt vid behov . Med en automatisk och tidsbesparande funktion fyller maskinen även nya luftkuddar utan någon hantering från personalen.
Luftkuddarna har en unik barrier i plastfilmen som gör att den lämpar sig mycket bra för både lättare och tyngre produkter som kräver ett starkt skydd under transport. Finns i flera olikal storlekar och kvaliteter. Luftkuddarna kan återanvändas flera gånger. Efter användning kan luftkuddarna punkteras - då minskar volymen med 98%.

Bubbelfolie (43 Artiklar)

Bubbelfolie är ett effektivt skydd. Det stötabsorberande materialet skyddar dina produkter under transport. Söker du antistatisk bubbelfolie, perforerad eller kanske bubbelfolie med kraftpapper, laminat eller adhesiv? Du finner alla lösningar här. Vi har ett stort urval - även i olika bredder och längder på rullarna.

Bubbelfolie är ett av det mest flexibla materialet och ger ett mycket bra skydd dina varor för stötar, vibrationer och slag under transport. Mycket enkelt att hantera och är ett måste för alla packstationer.

Kontakta oss för rådgivning vilken lösning som passar bäst för just er verksamhet.

Löst fyllnadsmaterial (1 Artiklar)

Förpackningschips ger ett bra skydd för svåremballerade gods med komplicerad form. Anpassar sig och omsluter produkten på ett naturligt sätt och ger ett säkert skydd av dina varor under transport.
Skickar du elektronik så rekommenderar vi antistatiskt förpackningschips. Önskar du en större kundupplevelse så har vi lösningen även för det.
Kontakta oss för rådgivning.

Underfamiljer och Produkter
paperman