Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

LÅDOR OCH PALLAR

För effektiv emballering, optimering av transport. Vi erbjuder ett brett sortiment av wellpapplådor, oavsett om det gäller pallanpassade lådor för att optimera din transport eller lådor för trycksaker i A3 eller A4 format. Du hittar också ett urval av träpallar, pallkragar och pallboxar.

  Wellådor (213 Artiklar)

  Amerikaanse vouwdoos met variabele hoogte

  Vi har wellådor för alla behov. slitslådor, flyttlådor, E-handelslådor och mycket mer. Du hittar allt här. Vi erbjuder även lådor i specialstorlekar.

  Högkvalitativa wellådor
  Vi erbjuder lådor i enkelwell eller dubbelwell beroende på vad dina behov kräver. Vi har ett brett sortiment av olika storlekar och kvalitéer - så välj det som passar dig och ditt företag. Alla wellådor levereras plano på pall vilket gör att det tar minimalt med plats

  Stor styrka och bra stötdämpning
  Det finns många fördelar som gör wellpapp till ett idealiskt material för kartonger. Först och främst har wellpapp en relativt låg vikt, men ändå en stor styrka som gör det möjligt att transportera tunga saker. En annan fördel med lådorna är att de tål att staplas och har god stötdämpning. Wellådor är också ett bra val om du behöver förvara något vid en viss temperatur, wellpapp har bra isolerförmåga

  Miljövänligt material
  Wellpapp kan återvinnas vilket gör wellådor till ett miljövänligt alternativ till andra förpackningsformer. Dessutom är wellpapp ett lätt nedbrytbart material som inte innehåller miljöskadliga ämnen.
  Förutom lådor kan du också köpa rullar av wellpapp i många olika storlekar och längder.

  Vilken kartong ska du välja?
  Funderar du på vilken kartong du ska välja? Skall det vara en låda man tejpar eller häftar ihop eller med snabbrest botten och tejpförslutning, enkel eller dubbelwell eller något helt annat? Vi förstår väl om det kan vara svårt att välja rätt låda - därför vill vi hjälpa dig på vägen.
  Ta reda på hur tunga dina produkter är. Om dina produkter inte väger så mycket kan du välja en låda i enkelwell, eftersom de är lite tunnare men också billigare. Om du å andra sidan har tyngre produkter, kanske du skall välja en låda i dubbelwell, eftersom dessa är tjockare och bättre tål motståndet från tunga varor.

  Tvivlar du på förpackningens storlek?
  Om du inte hittar rätt låda för dina produkter, bör du som tumr

  Övriga lådor (58 Artiklar)

  Paraatdoos voor drukwerk zoals briefpapier

  Speciallådor och förpackningar där en standardlösning inte uppfyller behovet.

  Underfamiljer och Produkter

  Förvaringslådor (2 Artiklar)

  PP Sorteerdoos van kunststof in verschillende maten en stapelbaar

  Lådor för arkivering.
  Wellåda för arkivering av pärmar.
  Plats på utsidan att notera innehållet.
  Lätt att öppna utan att ta bort vad som är lastat ovanpå.
  Måtten anges med innermått i mm, längd x bredd x höjd.

  Underfamiljer och Produkter

  Pallar (21 Artiklar)

  Houten Europallets

  För lastning, transport och förvaring av gods.

  Underfamiljer och Produkter
   paperman