Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

Equipamiento de packaging - Embalaje y almacenamiento

MASKINER OCH VERKTYG

Här hittar du ett stort sortiment av förpackningsmaskiner. I vårt sortiment hittar du varumärken som Sealed Air, Ranpak og Master'in.  Vi har emballagemaskiner till alla behov.
stort sortiment och korta leveranstider på förpackningsmaskiner.

tack vare vår globala närvaro erbjuder vi korta leveranstider och tillgång till ett stort sortiment av förpackningsmaskiner. I denna kategori hittar du bland annat sträckfilmmaskiner , bandningsmaskiner och batteriverktyg , som alla hjälper dig att effektivisera emballeringsprocessen.

maskiner som underlättar arbetet.

Behöver du på ett lätt och smidigt sätt, filma ditt gods, så det står förankrat på dina pallar, eller behöver du ett enklare sätt att banda med PP eller PET banda dina wellådor, så lådorna inte öppnas under transporten ? Så har vi säkert vad du behöver! Sträckfilmsmaskiner och handapparater är några av de produkter, du hittar under denna kategori. Dessa produkter hjälper dig att spara tid och underlätta arbetet med att packa dina produkter.
Vi har självklart de rätta tilbehören till dina maskiner, bland annat:
- Sträckfilm
- PP band
- PET band

Montage ingår

En förpackningmaskin är inte bara en förpackningsmaskin. Den skall hanteras rätt. Därför är montage och operatörsutbildning alltid en del av köpet, när du köper dina förpackningsmaskiner hos oss. Läs mer om vårt underhåll och service här .

Få professionell hjäp av våra maskin experter.

om du är osäker på vilken maskin, som passar bäst till dina behov, så tag kontakt med oss . Vår kunniga personal är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Hos oss finns det inga dumma frågor. vår enda önskan , är att hjælpa dig att hitta den bästa lösningen för just din verksamhet.
Ring på tlf.: +46 107 77 000, skicka ett e-mail på justask@antalis.se. Vi besvarar alla dina frågor så snabbt som möjligt.

Masterline Lådförslutare (4 Artiklar)

Masterline dozensluiter voor het machinaal sluiten van dozen

Förslut smidigt och snabbt dina wellådor . ett billigt och effektivt sätt att optimera din packprocess och säkra en enhetlig förslutning av lådorna . Se sortimentet här.
varför skall du köpa en tejpmaskin ?

En lådförslutare, också kallad tejpstation eller tejpmaskin, ökar din verksamhets produktivitet och minskar dina kostnader. De smarta lådförslutarna justerar sig automatiskt efter storleken på lådorna och kan därför hantera lådor med olika dimensioner.
Du får en optimal förslutning av dina lådor och en bättre arbetsmiljö.

Underfamiljer och Produkter

Sträckfilmsmaskiner (8 Artiklar)

För optimal påläggning av din sträckfilm rekommenderar vi en sträcfilmsmaskin. Även vid små volymer, kan det finnas många fördelar.. Vi har halvautomatiska och helautomatiska sträcfilmsmaskiner till alla behov.
En maskin med stora fördelar

Med en sträcfilmsmaskin optimerar du inte bara din packeprocess, du reducerar också din sträcfilmsförbrukning och förbättrar ergonomin för dina medarbetare. Med en sträcfilmsmaskin är resultatet alltid det samma och din pall därmed säkrad under transport och lagring.

Halvautomatisk eller helautomatisk sträcfilmsmaskin

Halvautomatiske sträcfilmmaskiner är perfekt till värksamheter med ett mindre pallflöde. De är smidiga att installera och enkla att använda.
Har du ett större pallflöde , kan det löna sig att investera i en helautomatisk sträcfilmsmaskin. Här får du säkrat en snabb, precis och effektiv lösning för filmninging av dina pallar.

Boka en tid för att kolla din nuvarande sträcfilmslösning

Sträcfilmmaskinerna er lätta att implementera och mycket användarvänliga. Maskinerna är endast en del av den samlade emballagelösning som du får, när du handlar hos oss. Våra emballageexperterr ger dig råd och vägleder dig i hela din samlade emballagelösning, så du undviker onödig förbrukning. Boka en emballagekoll, och få en heltäckande genomgång av din nuvarande stäckfilm- och maskinlösning.

Dispensrar och Verktyg (7 Artiklar)

Beprinte rollen tape

Master'in bandningsmaskiner är en serie halvautomatiska bandningsmaskiner til PP band. Maskinerna har hög prestanda, og er både enkla att implementera och använda (Plug & Play).
bandningsmaskiner af hög kvalitet

Vi erbjuder användarvänliga bandningsmaskiner, med hög prestanda. Rullbyte är snabbt och enkelt, och maskinen är lätt att använda.

Så behöver du en maskin, som gör det enklare, att banda dina paket och lådor? Så kan du garanterat hitta den rätta lssningen här. behöver du PP band eller något annat till din pallsäkring, så har vi självklart det också.
- PP band
- Bandningsverktyg

olika valmöjligheter och funktioner

Oavsett vilka behov du har , så har vi den rätta bandningsmaskinen till dig. Våra bandningsmaskiner kan använda PP band från 5 til 12 mm bredd och är otroligt tysta. Bandrullarna är enkla att skifta och några av modellerna kan klara upp til 55 bandningar/minut. bandningsmaskinerna gör alltså bandningsprocessen mycket smidigare, enklare och otroligt mycket snabbare.

Har du ett mindre antal pallar pr. dag, rekommenderar vi manuell bandning. Här kan du använda en bandvagn och andra bandningsverktyg , för att optimera processen.

Vill du automatisera hela din packeprocess? Så kan vi hjälpa till med det också ! Du kan se hela vårt sortiment av maskiner här eller kika på vår sida Smart Maintenance , där får du veta mer om , hur vi kan hjälpa dig med att automatisera dina processer.

behöver du vägledning?

Vi vill gerne vara säkra på, att du väljer den rätta bandningsmaskinen till ditt behov. Därför står våra emballagexperter alltid redo att ge råd och vägleda dig i ditt valg - oavsett om du har behov av en samllad lösning eller speciella produkter.

Underfamiljer och Produkter

Inplastningsmaskin (3 Artiklar)

Masterline 610P sealapparaat voor het verpakken van mailings

Impulssvetsmaskiner är lämpliga föe en mängd olika uppgifter. De pruducerar perfekta luft- och vattentäta svetsningar på olika material. Ger en snygg och  tät förslutning ng.

Underfamiljer och Produkter

Packbordssystem (2 Artiklar)

Här hittar du packbord, som täcker de flesta behov. Våra packbord finns med olika tillbehör, så du kan säkert hitta ett som löser dina utmaningar.
Packbord med olika tillbehör

Hitta ett pckbord för dina behov. Vi har modeller med elektronisk höj- och sänkfunktion, så du kan säkerställa dig en ordentlig ståposition, vilket är mycket viktigt. De flesta av våra pakkbord har hyllor så man kan förvara, postlådor, wellådor, sax, etiketter osv. Vi har också modeller med rör både över och under bordet, där du du kan sätta enkelwell, kraftpapper, bubbelplast eller liknande. Under röret sitter en kniv, så du kan skära en bit som passar . vi rekommenderar att du placerar de stora rullarna, som bubbelplast och enkelwell under bordet, då dessa är skrymmande. Men har vi också modeller med ett rör uppe vid översta hyllan, där du också kan hänga de större rullarna, om du önskar det. Alla dessa produkter kan du naturligtvis hitta här på vår webshop, så du har möjlighet att bygga ditt pakkebord med den utrustning som du behöver. utöver det så har vi också packbord med inbyggd våg, så du enkelt kan väga dina paket innan du ckickar dom. Ett sådant packbord kan vara smart, om man vill ha full koll på hur mycket paketen väger, eller om man sänder packet med posten och kan beräkna fraktpriset utifrån vikten på paketen.

Perfekt tifl frekvent packetering

om dulägger mycket tid på att packa paket, så är ett packbord garanterat något för dig. det finns många fördelar med ett packbord. Med hyllor, som packbordet är utrustat med, kan du alltid ha det du skall använda inom räckhåll, vilket gör packprocessen mycket mer effektiv og tidsbesparande i stället för, att gå rund till olika hyllor och leta efter materialet man behöver. Packborden är ockå mycket ergonomiska, eftersom du kan ställa in höjden, så den passar helt perfekt till din längd och du därmed kan undvika rygproblem eller liknande arbetsskador. Det finns alltså många fördelar med ett packbord jämfört med

paperman