Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

PadPak Senior Converter voor het maken van beschermende papierkussens

PAPPERSSYSTEM

Här finner du papper och maskiner för effektivt skydd, utfyllnad och stötdämpning - både under transport och lagring. On-Demand lösningarna som sparar på ditt lagerutrymme.
Vi erbjuder en mängd olika maskiner för stötdämpning av produkter som kräver ett bra skydd. Dessa effektiva lösningar gör att du själv kan producera din utfyllnad eller stötdämpning när du har behov av det. Du spar plats på lagret och minskar ditt företags CO2-avtryck.

Ranpaks förpackningsmaskiner är lätta att manövrera och tar minimalt med plats vid packstationen eller på lagret. Maskinerna kräver minimal hantering samtidigt som du får maximalt med skydd.
Vi hjälper dig med att hitta den lösning som är mest effektiv utifrån just dina behov. Kontakta oss på Antalis för rådgivning.

  PadPak Guardian (1 Artiklar)

  PadPak Senior Converter voor het maken van beschermende papierkussens

  PadPak® Guardian konverterar effektivt kraftpapper till stötabsorberande och fixerande lösning, som säkrar ett optimalt skydd av dina produkter under transport.
  Maskininställningen är lätt och ger en ergonomisk arbetsmiljö.

  PadPak Compact (3 Artiklar)

  Smart papperssystem från Ranpak som tar minimal plats på lagret. Finns som flexibel bordsenhet eller som golvmodell. Lämpar sig väl till inpackning av små produkter.

  PadPak Junior (2 Artiklar)

  PadPak Junior papel - Materiales de relleno y protección

  PadPak® Junior konverterar flerskikts-kraftpapper till ett skyddande inlägg för snabb och effektiv stötdämpning och fixering. Avsedd för verksamheter med få dagliga försändelser. Lätt att använda.

  PadPak LC (4 Artiklar)

  PadPak LC papel - Materiales de relleno y protección

  PadPak® LC konverterar effektivt stötdämpande och fixerande kuddar av kraftpapper, som säkerställer ett optimalt skydd av dina produkter under transport. Maskininställningarna säkerställer en ergonomisk arbetsställning.

  PadPak Senior (3 Artiklar)

  PadPak Senior papel - Materiales de relleno y protección

  PadPak® Senior är ett mycket mångsidigt pappersystem för stötdämpning, som konverterar flerskikts-kraftpapper till skyddande kuddar. Snabb och effektiv stötdämpning och fixering, avsedd för verksamheter med många dagliga försändelser.

   paperman