ALLA PRODUKTER

PLASTSYSTEM

Luftkuddar är en smart och effektiv lösning för skydd, utfyllnad och stötdämpning. Den smarta lösningen med perforering gör att du på ett mycket enkelt och flexibelt sätt kan riva av luftkuddarna i önskad längd.
Maskinen fyller luftkuddarna snabbt och effektivt vid behov . Med en automatisk och tidsbesparande funktion fyller maskinen även nya luftkuddar utan någon hantering från personalen.
Luftkuddarna har en unik barrier i plastfilmen som gör att den lämpar sig mycket bra för både lättare och tyngre produkter som kräver ett starkt skydd under transport. Finns i flera olikal storlekar och kvaliteter. Luftkuddarna kan återanvändas flera gånger. Efter användning kan luftkuddarna punkteras - då minskar volymen med 98%.

  Master'In A-200 AC (3 Artiklar)

  Enkel, säker och användarvänlig maskin för luftkuddar. Perfekt för små och medelstora verksamheter. Maskinen är mycket enkel att installera och producerar 3-5 meter per minut.

  Fill-Air Rocket (5 Artiklar)

  Högeffektivt system för tillverkning av luftkuddar. Maskinen är enkel att använda och producerar upp till 30 kuddar per minut. Du spar både utfyllnadsmaterial och lagerutrymme.

  New Air Express (5 Artiklar)

  Denna mångsidiga och flexibla "bubble on demand" lösning är framtagen för snabb och effektiv tillverkning av bubbelfolie. Med en enkel filmrulle kan du tillverka upp till 5000 kvadratmeter bubbelfolie.

  Mini Pak-r Retail (1 Artiklar)

  PP tape voor handmatig gebruik

  MINI PAK'R® är idealisk för små och medelstor verksamhet. Den ger full möjlighet att producera luftkuddar och bubbelplat efter dina behov, du sparar värdefull plats på lagret.

  Masterline ePacker (1 Artiklar)

  Masterline ePacker är ett lätt och kompakt system för produktion av luftkuddar till stötdämpning och utfyllnad.

   paperman