Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

Luchtkussenfolie / Noppenfolie in doos

BUBBELFOLIE

Bubbelfolie är ett effektivt skydd. Det stötabsorberande materialet skyddar dina produkter under transport. Söker du antistatisk bubbelfolie, perforerad eller kanske bubbelfolie med kraftpapper, laminat eller adhesiv? Du finner alla lösningar här. Vi har ett stort urval - även i olika bredder och längder på rullarna.

Bubbelfolie är ett av det mest flexibla materialet och ger ett mycket bra skydd dina varor för stötar, vibrationer och slag under transport. Mycket enkelt att hantera och är ett måste för alla packstationer.

Kontakta oss för rådgivning vilken lösning som passar bäst för just er verksamhet.

Bubbelfolie Master'in Performance (2 Artiklar)

Flexibelt material för skydd av dina produkter. Består av små luftfyllda bubblor som ger ett bra skydd mot stötar och konstant tryck.

Bubbelfolie Master'in Expert (7 Artiklar)

Bubbelfolie är en flexibel och mångsidig emballageprodukt, som skyddar dina varor under transport och lagring. Folien skyddar mot smuts och fukt.

Bubbelfolie (11 Artiklar)

Bubbelfolie är en flexibel och mångsidig emballageprodukt, som skyddar dina varor under transport och lagring. Folien skyddar mot smuts och fukt.

Aircap Antistatisk Bubbelfolie (2 Artiklar)

Specialframtagen bubbelfolie som skyddar dina produkter mot statisk elektricitet. Det perfekta skyddet för tex mobiltelefoner och andra elektroniska komponenter.

AirCap Topp Papper (5 Artiklar)

Bubbelfolie med kraftpapper är både stötskyddande och icke-transparent, vilket säkrar diskretion för dina försändelser. Detta praktiska emballage minskar behovet av ytteremballage.

paperman