Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

PE Schuimfolie beschermingsmateriaal (foam PE)

SKUMPLAST

Skumfolie, också kallat foam, används för att skydda dina produkter som är känsliga mot repning. Skumfolie ger även en bra isolering och ett skydd mot fukt och väta. Det lätta materialet har också stötdämpande egenskaper.
Vi har ett brett utbud av olika storlekar och tjocklekar. Finns i utföranden som rullar, påsar och ark. Finns det ett behov av att ta fram en mer lösning som passar just en specifik produkt så hjälper vi naturligtvis till med det.

  Skumfolie Master'in Access (7 Artiklar)

  Ett bra val för ytskydd av produkter som utsätts för mindre chock och damm. Produkten omsluter varorna och är resistent mot fukt.

  Skumfolie Master'in Performance (7 Artiklar)

  Bra skydd för produkter mot slag, repor och stötar. En otroligt lätt produkt med goda isoleringsegenskaper. Produkten är resistent mot fukt och är lätt att använda.

  Cell-Aire skum (7 Artiklar)

  Skummad polyeten på rulle. Låg vikt. Rent och hygieniskt material. Dammfritt, och repar inte produkten. Återvinningsbart, återanvändningsbart och mindre avfall jämfört med andra förpackningsmaterial.

   paperman