Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

Enkelzijdig golfkarton voor het scheiden van producten op pallet

PALLMELLANLÄGG, ENKELWELL & CELLFLEX

När du behöver stabilisera godset. Wellpapp och kartong för vaddering, separering och ytskydd under förvaring, hantering och transport.
Pallmellanlägg är en effektiv lösning för att separera varor eller skikt på pall. Behöver varorna dessutom skydd mot repor finns det även pallmellanlägg med tunn skumfolie.
För ett flexibelt skydd av dina varor finns enkelwell.
Kontakta oss för rådgivning.

  Pallmellanlägg (10 Artiklar)

  Separadores cartón ondulado - Materiales de relleno y protección

  Pallmellanlägg som åtskiljer dina varor på pallen, så du undviker skador och repor. Mellanläggen är tillverkade av well som är både stötdämpande och miljövänligt.

  Enkelwell (15 Artiklar)

  Enkelsidig well i rulle. Ett ekonomiskt och mångsidigt emballage. Den skyddar fixerar och fyller ut - och så är det tillverkat av ett miljövänligt material.

  Cellflex (4 Artiklar)

  PRSO_CUSHIONING_AND_VOID_FILL_CELLFLEX_00_25082015

  Cellflex produceras av kraftliner, limmas med biologiskt nedbrytbart lim på båda sidor av en kärna med bikupestruktur (honeycomb). Starkt material i flera olika tjocklekar, perforering varje 60 mm. Oändliga konstruktionsmöjligheter. Återvinningsbart.

   paperman