Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

Kunststof beschermhoeken - hoekbeschermers voor sterke randbescherming

HÖRN- OCH KANTSKYDD

Hörn- och Kantskydd används för att skydda försändelser som är speciellt utsatta under transport, hantering och förvaring. Medhjälp av skumplastprofiler, kantskydd och annat förpackningsmaterial kan man undvika skador på ett effektivt sätt. Hos oss finner du olika storlekar och kvaliteter i olika material. Utöver vårt standardutbud kan du också få en specialanpassad lösning som passar just dina produkter och behov.
Kontakta oss för rådgivning vilken lösning som är bäst lämpad just för dina varor och transporter.

  Kantskydd i kartong Master'in Access (1 Artiklar)

  Skydda ditt gods mot slag och stötar med kantskydd. Kantskydden är formade i rät vinkel och kan användas till skydd av gods och stabilisering av pallar.

  Do-not-stack koner Master'in Performance (1 Artiklar)

  Do not stack koner, ser till att dina varor inte skadas under transporten. Perfekt för extra ömtåliga produkter. Konen har självhäftande botten för enkel montering.

  Kantskydd (6 Artiklar)

  Hoekprofiel van compact karton ter bescherming van kwetsbare hoeken

  Återvinningsbar papp, limmad (vattenbaserat). Flera lager av kartong som sammanfogas under värme och tryck, och därefter formas till en vinkel.

  Kantskydd i plast (1 Artiklar)

  Ángulos de protección de plástico - Materiales de relleno y protección

  Smarta hörn och bandskydd i plast. En effektiv och mångsidig produkt som skyddar godset under transport.

   paperman