Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

Amerikaanse vouwdoos met variabele hoogte

WELLÅDOR

Vi har wellådor för alla behov. slitslådor, flyttlådor, E-handelslådor och mycket mer. Du hittar allt här. Vi erbjuder även lådor i specialstorlekar.

Högkvalitativa wellådor
Vi erbjuder lådor i enkelwell eller dubbelwell beroende på vad dina behov kräver. Vi har ett brett sortiment av olika storlekar och kvalitéer - så välj det som passar dig och ditt företag. Alla wellådor levereras plano på pall vilket gör att det tar minimalt med plats

Stor styrka och bra stötdämpning
Det finns många fördelar som gör wellpapp till ett idealiskt material för kartonger. Först och främst har wellpapp en relativt låg vikt, men ändå en stor styrka som gör det möjligt att transportera tunga saker. En annan fördel med lådorna är att de tål att staplas och har god stötdämpning. Wellådor är också ett bra val om du behöver förvara något vid en viss temperatur, wellpapp har bra isolerförmåga

Miljövänligt material
Wellpapp kan återvinnas vilket gör wellådor till ett miljövänligt alternativ till andra förpackningsformer. Dessutom är wellpapp ett lätt nedbrytbart material som inte innehåller miljöskadliga ämnen.
Förutom lådor kan du också köpa rullar av wellpapp i många olika storlekar och längder.

Vilken kartong ska du välja?
Funderar du på vilken kartong du ska välja? Skall det vara en låda man tejpar eller häftar ihop eller med snabbrest botten och tejpförslutning, enkel eller dubbelwell eller något helt annat? Vi förstår väl om det kan vara svårt att välja rätt låda - därför vill vi hjälpa dig på vägen.
Ta reda på hur tunga dina produkter är. Om dina produkter inte väger så mycket kan du välja en låda i enkelwell, eftersom de är lite tunnare men också billigare. Om du å andra sidan har tyngre produkter, kanske du skall välja en låda i dubbelwell, eftersom dessa är tjockare och bättre tål motståndet från tunga varor.

Tvivlar du på förpackningens storlek?
Om du inte hittar rätt låda för dina produkter, bör du som tumr

Wellådor snabbotten med självhäftande förslutning (5 Artiklar)

Amerikaanse vouwdoos met variabele hoogte

En all-round låda som passar perfekt för e-handel. Bra skydd mot slag, stötar och fukt. Vissa format passar som varubrev . Enkla att resa och försluta. Masterin wellådor är FSC-certifierade.

Wellådor Vita (13 Artiklar)

Gör det lilla extra med ditt emballage med vita wellådor. Lådorna lämpar sig väl för att ge ett elegant och mer exklusivt intryck.

Returpapperslådor (9 Artiklar)

PRSO_BOXES_AND_PALLETS_Boxes_for_recycled_paper_Denmark_00_15112017_jpg

Ett måste för den miljömedvetna verksamheten. Returpapperslådor är wellådor med tryck som visar att produkterna ska samlas in till pappersåtervinningen. Allt för att öka vår återvinning.

Wellådor Dubbelwell (18 Artiklar)

Amerikaanse vouwdozen - kartonnen dozen dubbele golf in diverse formaten

Lådor av dubbelwell passar för emballering av tunga och ömtåliga produkter. Det perfekta valet för försändelser som går på export. Du får en miljövänlig produkt som effektivt skyddar mot slag och stötar.

Pallboxar (10 Artiklar)

PRSO_Boxes_and_Pallets_Palletboxes_main_00_25082015

Pallboxar eller pallcontainrar finns i hel och halvpallsformat i en kvalitet som lämpar sig för export. De håller reda på dina produkter och försluts enkelt med tejp, häftklammer eller lim, helt efter dina önskemål.

paperman