Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

Masterline luchtkussen enveloppen

SKYDDANDE KUVERT

För emballering av postförsändelser. Det idealiska sortimentet för ditt postrum, med ett brett utbud av vadderade påsar bubbelkuvert, pappkuvert och e-handelspåasar. Allt för att säkerställa en skyddad försändelse av dina produkter.

Solid Cardboard Envelopes Master'In Access (1 Artiklar)

För konfidentiella dokument

Bubbelkuvert Master'in Performance (11 Artiklar)

Bubbelkuvert är det perfekta emballaget för små föremål. En enkel, säker och ytterst effektiv lösning för dina försändelser. Bubbelpåsarna är billiga att skicka och det inre skiktet är fuktavvisande.

Wellkuvert Master'in Access (3 Artiklar)

Bra skydd för dina dokument. Pappkurverten är tillverkade av 2 mm brun/brun återvunnet papper - en bra och miljövänlig lösning.

Wellkuvert Master'in Performance (4 Artiklar)

Perfekt skydd för dina dokument. Tillverkade av 2 mm well av nyfiber/returfiber som med fördel kan återvinnas för miljöns bästa. Tillverkat som vanligt kuvert med tejpförslutning.

Postorderpåsar Master'in Access (4 Artiklar)

Det perfekta emballaget för e-handeln. Påsarna är vita utvändigt och svarta invändigt för att säkerställa konfidens och anonymitet för dina produkter. Postpåsarna levereras med tejpförslutning för enkel returhantering.

paperman