Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

Vierkante kartonnen verzendkokers

TUBER

Papptuber med lock för frakt, skydd och förvaring av tex stora dokument, affischer, trycksaker m.m. Vi har ett brett sortiment av runda, fyrkantiga eller trekantiga tuber. Bra miljöval

  Fyrkantstuber Master'in Performance (5 Artiklar)

  Fyrkantiga papptuber som designats för att optimera kostnaderna för utskick. Flera transportörer kräver högre avgifter för runda emballage i samma storlek. Därför har vi tagit in ett mycket bra alternativ i fyrkantigt format. Lagras plano och tar minimal plats på lagret.

  Papptuber Trekantiga - Tripac (5 Artiklar)

  Trekantstuber i well för praktisk hantering av trycksaker. Trekantstuberna har självhäftande förslutning och lämpar sig mycket bra för plakat, broschyrer, ritningar och reklamtryck.

  Papptuber Runda (27 Artiklar)

  Ronde kartonnen verzendkokers met doppen aan de uiteinden

  Effektivt och billigt emballage till försändelser av planscher, reklam mm. De starka papptuberna gör så att dina pappersdokument inte skrynklas eller böjs under transport. Plastlocket gör förslutningen enkel.

  Fyrkantinga Papptuber och affischlådor (6 Artiklar)

  Vierkante kartonnen verzendkokers

  Wellådor i olika konstruktioner och kvaliteter. Samma användningsområde som papptuber, men fyrkantiga för lägre lager- och transportkostnad. Måtten anges i innermått mm, längd x bredd x höjd.

   paperman