Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

Paklijsten bedrukt zelfklevend

PACKSEDELSKUVERT

Våra självhäftande packsedelskuvert är ett snabbt och effektivt sät att skicka med fakturor, följesedlar och dokument när du skickar dina varor.
Packsedelsfickorna skyddar dokumenten så att du kan vara säker på att de kommer fram säkert. Finns med eller utan tryck. Det går oxå att få dom tryck med egen logotyp eller text.

Packsedelskuvert med tryck Master'in Access (4 Artiklar)

Självhäftande packsedelskuvert med tryck på 11 språk. Tunn plastkvalitet som ser till miljön - och ändå är robust och säker. Kostnadseffektiv lösning för dig som gör stora utskick.

Packsedelskuvert med tryck Master'in Performance (8 Artiklar)

Med självhäftande packsedelskuvert säkerställer du att fraktdokumenten inte förbises av mottagaren. Performance-kvalitén är det välkända packsedelskuvertet som passar till alla behov. Tryck på 11 språk.

Packsedelskuvert Master'in Access (4 Artiklar)

Lätt Kvalitet. Plast 25+25µm. Papper 46g /m².

Packsedelskuvert Master'in Performance (4 Artiklar)

Skyddar dina fraktdokument under transport. Den självhäftande baksidan gör monteringen av fickorna otroligt enkel. Kan inte öppnas utan att riva upp fickan. Kuverten är utan tryck.

Packsedelskuvert med tryck (6 Artiklar)

Paklijsten bedrukt zelfklevend

Självhäftande kuvert, med ficka för dokument. Packsedelskuvert+ (plus) är av extra hög kvalitet, både vad gäller film och häftämne. Lätt att använda med den självhäftande baksidan.

paperman