Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

PACKBORDSSYSTEM

Här hittar du packbord, som täcker de flesta behov. Våra packbord finns med olika tillbehör, så du kan säkert hitta ett som löser dina utmaningar.
Packbord med olika tillbehör

Hitta ett pckbord för dina behov. Vi har modeller med elektronisk höj- och sänkfunktion, så du kan säkerställa dig en ordentlig ståposition, vilket är mycket viktigt. De flesta av våra pakkbord har hyllor så man kan förvara, postlådor, wellådor, sax, etiketter osv. Vi har också modeller med rör både över och under bordet, där du du kan sätta enkelwell, kraftpapper, bubbelplast eller liknande. Under röret sitter en kniv, så du kan skära en bit som passar . vi rekommenderar att du placerar de stora rullarna, som bubbelplast och enkelwell under bordet, då dessa är skrymmande. Men har vi också modeller med ett rör uppe vid översta hyllan, där du också kan hänga de större rullarna, om du önskar det. Alla dessa produkter kan du naturligtvis hitta här på vår webshop, så du har möjlighet att bygga ditt pakkebord med den utrustning som du behöver. utöver det så har vi också packbord med inbyggd våg, så du enkelt kan väga dina paket innan du ckickar dom. Ett sådant packbord kan vara smart, om man vill ha full koll på hur mycket paketen väger, eller om man sänder packet med posten och kan beräkna fraktpriset utifrån vikten på paketen.

Perfekt tifl frekvent packetering

om dulägger mycket tid på att packa paket, så är ett packbord garanterat något för dig. det finns många fördelar med ett packbord. Med hyllor, som packbordet är utrustat med, kan du alltid ha det du skall använda inom räckhåll, vilket gör packprocessen mycket mer effektiv og tidsbesparande i stället för, att gå rund till olika hyllor och leta efter materialet man behöver. Packborden är ockå mycket ergonomiska, eftersom du kan ställa in höjden, så den passar helt perfekt till din längd och du därmed kan undvika rygproblem eller liknande arbetsskador. Det finns alltså många fördelar med ett packbord jämfört med

  Packbordssystem (2 Artiklar)

  Flexibla system för packningsstationer, uppbyggt av olika moduler. Kan anpassas till specifika packningsmoment eller packning av olika typer av gods. Stabilt, pulverlackerat och smidet stål

  Mattor till packbordssystem (3 Artiklar)

  Erognomiska arbetsplatsmattor för avlastning

  Pappersrullställ (2 Artiklar)

  PRSO_Packaging_Equipment_Paper_dispenser_00_19032015

  Olika rullställ för att enkelt skära kraftpapper eller liknande till önskad längd

  Topparksdispenser (1 Artiklar)

  Golvstativ till toppark och huvar. Filmbredd 300 - 1400 mm

   paperman