Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

Beprinte rollen tape

DISPENSRAR OCH VERKTYG

Master'in bandningsmaskiner är en serie halvautomatiska bandningsmaskiner til PP band. Maskinerna har hög prestanda, og er både enkla att implementera och använda (Plug & Play).
bandningsmaskiner af hög kvalitet

Vi erbjuder användarvänliga bandningsmaskiner, med hög prestanda. Rullbyte är snabbt och enkelt, och maskinen är lätt att använda.

Så behöver du en maskin, som gör det enklare, att banda dina paket och lådor? Så kan du garanterat hitta den rätta lssningen här. behöver du PP band eller något annat till din pallsäkring, så har vi självklart det också.
- PP band
- Bandningsverktyg

olika valmöjligheter och funktioner

Oavsett vilka behov du har , så har vi den rätta bandningsmaskinen till dig. Våra bandningsmaskiner kan använda PP band från 5 til 12 mm bredd och är otroligt tysta. Bandrullarna är enkla att skifta och några av modellerna kan klara upp til 55 bandningar/minut. bandningsmaskinerna gör alltså bandningsprocessen mycket smidigare, enklare och otroligt mycket snabbare.

Har du ett mindre antal pallar pr. dag, rekommenderar vi manuell bandning. Här kan du använda en bandvagn och andra bandningsverktyg , för att optimera processen.

Vill du automatisera hela din packeprocess? Så kan vi hjälpa till med det också ! Du kan se hela vårt sortiment av maskiner här eller kika på vår sida Smart Maintenance , där får du veta mer om , hur vi kan hjälpa dig med att automatisera dina processer.

behöver du vägledning?

Vi vill gerne vara säkra på, att du väljer den rätta bandningsmaskinen till ditt behov. Därför står våra emballagexperter alltid redo att ge råd och vägleda dig i ditt valg - oavsett om du har behov av en samllad lösning eller speciella produkter.

  Knivar och verktyg (5 Artiklar)

  PRSO_Packaging_Equipment_Hand-held_Cutting_Equipment_Packaging_Equipment_00_09052012

  Säkerhetskniv - för din säkerhet! Den perfekta kniven till lagret. Kommer med ergonomiskt grepp och hjälper till att förebygga arbetsplatsolyckor.

  Sträckfilmshållare (2 Artiklar)

  Med en sträckfilmsdispenser förenklar du arbetet med handsträckfilmer. Du säkerställer en ergonomisk arbetsmiljö som minskar risken för arbetsskador och effektiviserar packprocessen.

  Tejphållare (1 Artiklar)

  Aplicador de cinta adhesiva - Equipamiento de packaging

  Handhållna tejpdispensrar för alla tillfällen. De finns i flera olika bredder, hylsdiameter och material. Det är helt upp till dig att välja den som passar dina behov bäst.

   paperman