Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

Gripzakjes

PLASTPÅSAR

Olika påsar för förvaring och skydd av små- och reservdelar.

  Plana PE-påsar Master'in Performance (10 Artiklar)

  Letar du efter plastpåsar i flexibelt material? Då är påsarna i vårt Master'In sortiment det uppenbara valet. Plastpåsarna är godkända för kontakt med livsmedel och är tryckta med LDPE04 logo.

  Blixtlåspåsar Master'in Performance (27 Artiklar)

  Blixtlåspåsar är ovärdeliga för förvaring och packning av små produkter. Den smarta blixtlåskonstruktionen gör det enkelt att försluta och öppna påsarna. Blixtlåspåsarna har ett skrivfält för enkel märkning av dina produkter.

  Blixtlåspåsar med skrivfält (19 Artiklar)

  Blixtlåspåsar gör det enkelt och praktiskt att förvara emballera och skydda smådelar samt livsmedel och reservdelar. Påsarna har skrivfält som gör det lättare att sortera och hålla ordning och har en enastående kvalitet.

  Blixtlåspåsar (18 Artiklar)

  Gripzakjes transparant

  För förvaring av små produkter, livsmedel eller något helt annat. Blixtlåspåsar är en smart och ekonomisk lösning. Påsarna är enkla att använda och kan användas om och om igen.

  PE påsar (16 Artiklar)

  Standaard plastic zak in verschillende formaten

  Behöver du plastpåsar, bärpåsar eller klädpåsar? Vi har allt! Våra PE-påsar är den smarta och ekonomiska lösningen för emballering och förvaring av dina produkter.

   paperman