Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER. Notera! Kundcenter har lunchstängt mellan kl. 12-13 samt att vi stänger kl.15:00 på fredagar under 27-34

ALLA PRODUKTER

Xerox Premium NeverTear voorbeelden

SYNTETISK MEDIA

Xerox utbud av syntetisk media tillhandahåller ett digitalt optimerat utbud för perfekt tryck - producera dokument med stryrka och hållbarhet.

  Xerox Premium NeverTear Standard sortiment (21 Artiklar)

  Premium NeverTear är en högt utvecklad utskriftsmedia tillverkad av polyester. Den är perfekt optimerad för både färg och svartvitt.

  Premium NeverTear (Utökat sortiment) (16 Artiklar)

  Premium NeverTear (Utökat sortiment)

  Xerox® DuraPaper (1 Artiklar)

  Xerox Durapaper är tillgängligt i SRA3 format och har en tjocklek av 255 micron. Bestruket för bruk i digitala färgskrivare och kopiatorer och kan lamineras.

  Xerox DuraPaper etiketter (3 Artiklar)

  DuraPaper Etiketter är en självhäftande rivsäker syntetisk produkt speciellt framtagen för digitala färgutskrifter. Det kraftiga limmet säkerställer att ert meddelande sitter på plats.

  Xerox DuraDocument (1 Artiklar)

  Xerox DuraDocument är ett avancerat digitalt media som är tillverkat genom “tri-laminate” metoden. Ett tunt lager av polyester ligger mellan två lager av papper som resulterar i ett material som ser ut precis som papper men som ej går att riva sönder.