Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

FillPak TT opvulsysteem voor het verwerken van papieren opvulmateriaal

PAPPERSSYSTEM FÖR UTFYLLNAD

Här finner du papper och maskiner för effektivt skydd, utfyllnad och fixering - både under transport och lagring. On-Demand lösningarna som sparar på ditt lagerutrymme.
Vi erbjuder en mängd olika maskiner för utfyllnad av papper som skyddar dina varor under transport. Dessa effektiva lösningar gör att du själv kan producera din utfyllnad eller lättare stötdämpning när du har behov av det. Du spar plats på lagret och minskar samtidigt CO2-avtrycket.

Ranpaks förpackningsmaskiner är lätta att manövrera och tar minimalt med plats vid packstationen eller på lagret. Maskinerna kräver minimal hantering samtidigt som du får maximalt med skydd.
Vi hjälper dig med att hitta den lösning som är mest effektiv utifrån just dina behov. Kontakta oss på Antalis för rådgivning.

  FillPak M (4 Artiklar)

  FillPak M - Materiales de relleno y protección

  Fillpak M är den billigaste lösningen, när du har behov av små mängder. Maskinen är enkel att installera och kräver inte ström. 2 paket Fillpak ersätter 3 påsar förpackningschips.

  FillPak TT (6 Artiklar)

  FillPak TT opvulsysteem voor het verwerken van papieren opvulmateriaal

  FillPak ® tillverkar utfyllnadsmaterial som stabiliserar dina produkter. Kan fås som bordsenhet eller som golvmodell. Maskinen har automatisk skärutrustning som gör den till en otroligt snabb och effektiv lösning för utfyllnad.

  Geami (8 Artiklar)

  Gör det lilla extra när du packar med Geami WrapPak®. Kraftpapprets unika struktur i kombination med silkespappret ger en helt unik look. En tidsbesparande och miljövänlig lösning.

   paperman