Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

ECO BOARD

Vårt bredda sortment av syntetiska plattor

  Lightboard eco (2 Artiklar)

  Lightboard eco - Cartón gran formato

  Pappersbaserad korrugerad porös kartong för grafisk och möbelindustri.

  Falconboard Build (0 Artiklar)

  Falconboard är ett återvinningsbart alternativ från en förnyelsebar råvara som kan ge hög effekt vid korttidsanonnsering inomhus och i skyltfönster. Skivan är mycket vit, har en bikubekärna och är lätt att printa och montera på. FalconBoard Build är en pappersbaserad displayskiva som kan användas där skivor av skummad plast ofta används och då den är starkare än Falconboard Print går den utmärka att utforma 3D konstruktioner med. Kan V-skäras.

  Falconboard Print (1 Artiklar)

  Grafisk kartong

  FalconBoard Print är en pappersbaserad displayskiva som kan användas där skivor av skummad plast ofta används. Falconboard är ett återvinningsbart alternativ från en förnyelsebar råvara som kan ge hög effekt vid korttidsanonnsering inomhus och i skyltfönster. Skivan är mycket vit, har en bikubekärna och är lätt att printa och montera på.

  Falconboard (6 Artiklar)

  Falconboard är en pappersbaserad displayskiva som kan användas där skivor av skummad plast ofta används. Falconboard är ett helt återvinningsbart alternativ från en förnyelsebar råvara som kan ge hög effekt vid korttidsannonsering inomhus och i skyltfönster.