Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 10:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

Skyltkartong

SKYLTKARTONG

Den internationella förkortningen för den här kartongtypen är SBS (Solid Bleached Sulphate). På ren svenska betyder det att kartongen är uppbygd av blekt sulfat massa i alla skikt. Vilket i sin tur betyder att kartongen får extra hög rivstyrka, seghet, spänst och livslängd. Välj homogenkartong när du vill förmedla hög kvalitet, eller när du ställer högsta krav på bigningen, stansning, perforeringen eööer präglingen. Det tål den!

  Stabil Skyltkartong (3 Artiklar)

  En liksidig printbar bestruken vit skyltkartong med mycket hög styrka och stabilitet. Den har kraftliner på bägge sidor, vilket gör skyltkartongen extra stabil och fuktresistent och ett utmärkt val för skyltar i butiksmiljöer och displayer.

  Serimatt (13 Artiklar)

  Liksidig högvit kartong av 100% nyfiber, för displayer, hängande skyltar och butiksreklam inomhus. Ger mycket bra tryckkvalitet och håller sig plan. Rekommenderas för offset, screen och planskrivare. Serimatt kan enkelt skäras, bigas, perforeras och stansas. Kan beroende på applikation ersätta plastmaterial.

   paperman