Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 10:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

ALLA PRODUKTER

Vehículo wrapping - Laminaciones

WRAPPINGFILM

Färgad bil- och fordons folie

  Avery Conform Chrome (10 Artiklar)

  Avery Conform Chrome är en spegelliknande kromfilm med hög effektfull glans. Till skillnad mot många kromfilmer kan Conform Chrome formas och sträckas över enklare kurvor och böjningar. Easy Apply RS tekniken hjälper till med snabb bubbelfri montering och en lång ren garanterad avtagbarhet.

  Avery Supreme Wrapping Film (124 Artiklar)

  Avery Supreme Wrapping Film är en gjuten film (80 mikron) av högsta kvalitet utformad för att användas i fordonsbranschen och på den grafiska marknaden där hög finish, kostnadseffektivitet och tidsbesparing efterfrågas. Avery Dennisons Easy Apply RS möjliggör snabbare montering, applicering utan bubblor samt möjlighet till enkel borttagning även efter lång tid.

  Avery Paint Protection Film (4 Artiklar)

  Vehículo wrapping - Laminaciones

  Färgad bil- och fordons folie

  Avery Pure Defense (3 Artiklar)

  Lösningen för långsiktigt lackskydd! Den högglansiga och optiska klara ytbehandlingen av Avery Dennison Pure Defence PU skapar ett nästan osynligt skydd. Pure Defence PU är en 150 mikron PU-film (1640671) som erbjuder transparent skydd för områden med hög påverkan på alla typer av fordon. När filmen en gång har applicerats skyddar den mot många olika typer av skador, som stenskott, repor och allmänt slitage. Finns även som ett PVC alternativ.

  Avery Automotive Film (20 Artiklar)

  Solfilm för bilar och fordon.

   paperman