Vår hemsida kommer att ligga nere från och med fredag 7/5 kl. 18:00 till och med måndag 10/5 kl. 08:00 pga systemunderhåll. Inga order kan läggas via e-handeln under denna period.

ALLA PRODUKTER

FÖNSTERFILM

Självhäftande fönsterfolie

  Avery Crystal Glass (1 Artiklar)

  Avery Crystal Glass används för funktionell och dekorativ grafik på fönster, skärmar, dörrar och speglar. Filmen är special designad för CAD signs och ser ut som etsat glas. Filmen är polymer och har medellång hållbarhet.

  Avery Dusted Glass (3 Artiklar)

  Avery Dusted Glass används för funktionell och dekorativ grafik på fönster, skärmar, dörrar och speglar. Annan transparent media av akryl eller polycarbonat går också utmärkt.

  Avery Etched Glass (1 Artiklar)

  Avery Etched Glass används för funktionell och dekorativ grafik på fönster, skärmar, dörrar och speglar. Filmen är special designad för CAD signs och ser ut som etsat glas. Filmen är gjuten och har lång hållbarhet.

  Avery Frosted Glass (1 Artiklar)

  Avery Frosted Glass används för funktionell och dekorativ grafik på fönster, skärmar, dörrar och speglar. Filmen är special designad för CAD signs och ser ut som frostat glas. Filmen är gjuten och har lång hållbarhet, 9 år inomhus.

   paperman