NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

ALLA PRODUKTER

GLASDEKORATION

Självhäftande fönsterfolie

  Avery Crystal Glass (1 Artiklar)

  Avery Crystal Glass används för funktionell och dekorativ grafik på fönster, skärmar, dörrar och speglar. Filmen är special designad för CAD signs och ser ut som etsat glas. Filmen är polymer och har medellång hållbarhet.

  Avery Dusted Glass (3 Artiklar)

  Avery Dusted Glass används för funktionell och dekorativ grafik på fönster, skärmar, dörrar och speglar. Annan transparent media av akryl eller polycarbonat går också utmärkt.

  Avery Etched Glass (1 Artiklar)

  Avery Etched Glass används för funktionell och dekorativ grafik på fönster, skärmar, dörrar och speglar. Filmen är special designad för CAD signs och ser ut som etsat glas. Filmen är gjuten och har lång hållbarhet.

  Avery Frosted Glass (1 Artiklar)

  Avery Frosted Glass används för funktionell och dekorativ grafik på fönster, skärmar, dörrar och speglar. Filmen är special designad för CAD signs och ser ut som frostat glas. Filmen är gjuten och har lång hållbarhet, 9 år inomhus.

  Styletech Diamond Etch (0 Artiklar)

  Självhäftande fönsterfolie