ALLA PRODUKTER

Displaysystem

ROLL-UPS

Roll-ups är enkla att transportera och snabba att sätta upp. Vi har olika kvaliteter för olika ändamål och krav.

  Coala RollUp ECO (2 Artiklar)

  Coala Roll-up Eco banner - voorbeeld met print

  Den ekonomiska kampanj roll-upen med en hel klickram i toppen. Helt i aluminum med 2 utsvängningsbara fötter av aluminium. Kommer i en vadderad väska.

  Coala RollUp EXECUTIVE (4 Artiklar)

  Coala Roll-up Executive banner - voorbeeld met print

  En stabil pjäs som tål att användas för displayer på mässor mm. Helt i stark aluminium med två fötter. Vadderad västa ingår. Finns från 85 cm till 150 cm bred.

  Coala RollUp PRO (2 Artiklar)

  Coala Roll-up Pro banner - voorbeeld met print

  Aluminium roll-up med en skinande blank stålfot ger snabbt ett gediget- och kvalitetsmedvetet intryck. Tål att användas flera gånger och kommer med vadderad väska. Står snyggt och minst lika bra som en roll-up med 2 aluminiumfötter.

  Rollit (9 Artiklar)

  LOSO_Rollit_platta_00_09032016

  Det flexibla exponeringssystemet för rullbara bildvåder. Rollit enkelsidig kassett med utfällbar fot och teleskopiskt mittstag som kan varieras i höjd från 95 cm till 225 cm, med adapter upp till 300 cm höjd. Standardbredder är 90, 125, 135 och 150 cm. Levereras med tygväska.

  Rollit - Rolldown
  Exponeringssystemet med rullbara bildvåder som
  monteras på vägg eller i tak. Systemet finns dels medmanuell rullgardinsmekanism alternativt med motordrift som kan styras med väggbrytare eller fjärrkontroll. Med motordrift finns möjlighet att styra upp till 6 enheter på samma väggbrytare eller fjärrkontroll. Detta Rollitsystem är ett effektivt sätt att exponera budskap i fönster och få ett solskydd på köpet. Utnyttja väggytor eller häng från tak, med standardfästet kan även bildkassetten hängas på montervägg med tjocklek upp till 20 mm.
  Kassettsystemet finns i standardbredderna 90, 125
  och 150cm, alternativt måttkapad i önskad bredd upp till 200 cm. Färgalternativ aluminium eller vit.