Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER. Notera! Kundcenter har lunchstängt mellan kl. 12-13 samt att vi stänger kl.15:00 på fredagar under 27-34

Couchés pour le Visual Com

BESTRUKET PAPPER

Bestrukna papper har en jämnare yta vilket ger en bättre tryckkvalitet.

Gjutbestruket (9 Artiklar)

Papier couché Chrome

Med hög glättningsgrad och superslät yta ger gjutbestruket papper en unik yta och visuell återgivning av det du skapat. Våra gjutbestrukna papper finns i ultravitt och trendiga färger och är just vad du behöver för exakt tryck som ger kommunikation av hög kvalitet och förpackningar som imponerar.

Underfamiljer och Produkter

Returfiber (1 Artiklar)

Recyclé

Bryr du dig om miljön?
Vill du gå ett steg längre när det gäller företagets sociala ansvar?
Återvunnet obestruket papper är ett effektivt och enkelt sätt att lyfta din strategi ett snäpp högre. I vitt eller naturnyans, premium eller standard, miljöegenskaper i toppklass, kapacitet för förtryck och digitalt osv. Vi har allt papper du behöver för att leva upp till dina åtaganden!

Underfamiljer och Produkter

Träfritt papper (532 Artiklar)

Recyclé - Sans Bois

Träfritt standard bestruket papper för de dagliga tryckjobben. Vårt sortiment har utformats för att ge utmärkta tryckegenskaper och ett strålande tryckresultat. Du kommer att imponeras av kvalitén, miljöcertifieringarna och lämplighet för alla tryckmetoder. Med ett brett urval: format, gramvikter, vit eller elfenben/natur nyans, gauffrerat eller inte, glättad, siden
- eller matt yta, lätt bestruket eller inte osv.

Underfamiljer och Produkter

Hög bulk (2 Artiklar)

Papier couché - Couché Bouffant

Mycket hög bulk, enastående opacitet, flera nyanser och goda tryckegenskaper. Det är vad du hittar i vårt sortiment av obestruket papper med hög bulk. Precis vad du behöver för att ge dina dokument med stort antal sidor (böcker, kataloger, broschyrer) större volym!

Underfamiljer och Produkter

Trähaltigt (12 Artiklar)

Papier couché - Couché avec Traces de Bois

Bestrukna papper har en jämnare yta vilket ger en bättre tryckkvalitet.

Underfamiljer och Produkter