NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

Cartons sérigraphiques et graphiques

GRAFISK KARTONG

Innan du börjar jobba med kartong måste du först tänka på vad den ska användas till i slutändan: presentation, skydd, reklam osv. Beroende på användningsområde krävs en viss finish, tjocklek, styvhet, vithet och tryckegenskaper, eftersom kartong kan tryckas med litooffset-, digital, screentryck- eller flexografiteknik. Gratulationskort och vykort, bok och cd-omslag, mappar, biljetter, emballage, skyltmaterial osv. Vi har allt du behöver.

    Grafisk kartong (325 Artiklar)

    Cartons sérigraphiques et graphiques

    Vi har den grafiska kartong du behöver för alla dina grafiska och förpackningstillämpningar. Vårt breda sortiment omfattar all slags kartong – från kvaliteter i blekt solid sulfatkartong (SBS) till GC1-produkter med vit rygg och GC2-produkter med krämfärgad rygg, med enkel- eller dubbelsidiga alternativ. Dessutom har vi mer speciell kartong som WLC, liner, obestruket och digital kartong. Ta en titt på de produkter som anges här för att se ett fantastiskt urval av kartonglösningar!

    Underfamiljer och Produkter