Användningsområde Office

Colours-and-Graphic-Printing_ContentPage_259x194.jpg

Färgutskrifter 

Papper för färgstark kommunikation

Har ni investerat i en färglaser- eller bläckstråleskrivare och vill få ut presentationer och dokument med tryckkvalitet i toppklass?
Använd då det bästa papperet för färg- och grafikutskrifter för att få så mycket som möjligt av utskrifterna. Fotot eller grafen kan inte bli mycket bättre om du inte använder rent fotopapper, det finns under fliken Övrigt & Special.

viktigt att tänka på:

  •  När du vill göra slagkraftiga presentationer eller ett snyggt produktblad där bilden ska vara budbäraren behöver du ett papper som klarar av kraven på toner- och bildåtergivningen.
  •  Om utskrifterna kommer innehålla färg/bild från 50 % och upp i förhållande till text lämpar papperet i detta segment sig bra. Om du däremot kommer skriva ut färg/bild, från 30 - 50 % i förhållandet till text, rekommenderar vi papper lämpat för multifunktion.
  • Rekommenderade produkter: Xerox Colotech+, Image DigiColor, Xerox Color Impressions, Image Impact, Xerox ColorPrint, Xerox Colotech+ Silk, Xerox Colotech+ Gloss, Xerox Colotech+ Supergloss, Coated Silk, Coated Gloss, 4CC

Xerox Colotech+

Colotech+product-push_119x119.jpg

Colotech+ är kalandrerat för att ge en mjuk struktur, vilket framhäver glansen och kontrasten från all färgutskrift och färg-
kopiering. Colotech+ ger även det optimala resul-
tatet i högvolyms-

produktion.

Beställ

Image DigiColor

ProductPush_Image-Digicolor_119x89.png

Image DigiColor är vårt bästa obestrukna papper för exellenta färgutskrifter.

Beställ

Xerox Color Impressions

Colourimpressions-product-push_119x119.jpg

Med en väldigt mjuk yta och klarvit ton, ger Xerox Colour Impressions en professionell yta till dina dokument såväl för kontoret som i produktionssammanhang.

Beställ

Image Impact

ProductPush_Image-Impact_119x89.png

Image Impact är papperet du använder när du blandar svartvita och färgutskrifter hela dagarna. FSC®-certifierat.

Beställ

Xerox ColorPrint

ColorPrint-product-push_119x119.jpg

Ett extra vitt papper speciellt framtaget för utskrifter inom produktion. Dess släta yta förstärker och framhäver utskrifter i både svartvitt och färg.

Beställ

Xerox Colotech+ Silk

Det enda dubbelsidigt bestrukna silkpapperet med garanterad funktion i digitala färgkopiatorer och skrivare. Den mindre blanka ytan framhäver din text utan att det får din bild att blekna bort.

Beställ

Xerox Colotech+ Gloss

Ett dubbelsidigt bestruket papper med en ultramjuk yta, ger en garanterad funktion i digitala färgkopiatorer/skrivare. Den högt glättade och klarvita ytan ger förbättrad utksriftsskärpa
och färgrymd till dina digtala produktioner. Colotech+ Gloss Coated ger ett ultimat utskriftsresultat och förbättrad körbarhet jämfört med offsetpapper i digitala skrivare.

Beställ

Xerox Colotech+ Supergloss

Ett ensidigt bestruket, högglättat papper speciellt framtaget för användande i alla färglaserskrivare och färgkopiatorer. Colotech Supergloss är idealiskt för produktion i fotokvalitet. Finns också tillgängligt som förbigat för ex. gratulationskort, julkort, broschyrer.

Beställ

Coated Silk

ProductPush_CoatedSilk_119x89.png

Coated Silk är ett bestruket högvitt papper för exellenta utskrifter i färglaser med en sidenmatt yta.

Beställ

Coated Gloss

ProductPush_CoatedGloss_119x89.png

Coated gloss är ett bestruket högvitt papper för exellenta utskrifter i färg-
laser med en en "gloss" yta.

Beställ

4CC 

ProductPush_4CC_BoxReam_119x89.png

4CC är ett högvitt papper med slät yta för bästa färgutskrifter. FSC® och Svanen godkänt.

Beställ

 

colorlock_119x119.jpgNå bättre resultat med ColorLok.

Oavsett du gör dina utskrifter på kontoret eller hemma - i inkjet, laser eller kopiator - ColorLok är nyckeln till framgångsrika utskrifter!

Läs mer om ColorLok här.

  •  Kraftfulla färger
  •  Svartare svärta
  •  Snabbare torktider
paperman