Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

Användningsområden Print

 
 • Böcker 

  För böcker med mycket text är läsbarheten en viktig faktor i pappersvalet. Böcker med mycket bilder ställer i stället krav på papperets förmåga till bildåtergivning. Även bindningstekniken är en parameter att tänka på i pappersvalet. Och självfallet ekonomin.

  Läs mer
 • Direktreklam 

  Låt ditt budskap sticka ut! Ett genomtänkt kuvertval kan göra stor skillnad för ditt utskick. Och hittar du inte kuvertet du söker kan vi hjälpa dig att göra specialtillverkade kuvert. Låt våra papperskonsulenter ge dig råd när du ska göra utskick.

  Läs mer
 • inbjudningar 

  Låt festligheterna börja redan med inbjudan. Dyk ner i vårt mycket omfattande sortiment av designpapper och kuvert. I vårt sortiment finns de flesta ytor, färger och känslor du kan tänka dig.

  Läs mer
 • Kuvert 

  Låt ditt budskap sticka ut! Ett genomtänkt kuvertval kan göra stor skillnad för ditt utskick. Och hittar du inte kuvertet du söker kan vi hjälpa dig att göra specialtillverkade kuvert.

  Läs mer
 • Mappar  och omslag

  Döm boken efter omslaget! Mappar och omslag bör tåla högt slitage och att packas ner och upp ur väskor utan att gå sönder eller bli fult i trycket. Det finns mycket att tänka på för att omslag ska hålla sig så fina som möjligt

  Läs mer