Användningsområden Print

 
 • Profilprogram 

  Rätt pappersval stärker ditt företags profil och varumärke, fel pappersval kan kommunicera något helt annat än det du tänkt dig. Hos oss finns papper för att spela på alla tänkbara känslosträngar, såväl som för rak information och torra fakta.

  Läs mer
 • Broschyrer  och foldrar

  Broschyrer och foldrar är de vanligaste trycksakerna. De går att variera i det oändliga med format, bindning, pappersval, falsning. När det gäller pappersval finns det många parametrar att tänka på.

  Läs mer
 • Kataloger 

  Kataloger är en viktig del i försäljningsarbetet. Produkterna ska visas upp på ett bra sätt, information ska vara tydlig. En bra katalog ska hålla för många bläddringar. När du lyckas med din katalog stärker den ditt varumärke. I en katalog med stort sidomfång och upplaga ska du tänka igenom pappersvalet ordentligt eftersom papperspriset påverkar mer än i en trycksak med liten upplaga.

  Läs mer
 • Årsredovisning 

  Er årsredovisning säger mycket om ert företag, om vilken kvalitet ni lägger ner på era produkter och hur allvarligt ni tar på CSR. Vi kan ge råd om en lång rad olika parametrar – från tryckkvalitet till miljökriterier och matchande kuvert. Ta också en titt på vårt digitala sortiment för att trycka personligt anpassade rapporter eller små serier.

  Läs mer
 • Magasin 

  Ska magasinet ge en lyxigt glossig känsla eller en naturlig rå känsla? Pappersvalet ger första intrycket och slår an tonen direkt du tar i ett magasin. Upplagan och trycktekniken är viktiga faktorer för pappersvalet. Vi rekommenderar att beställa en dummy för att vara säker på papperskvalitet och ytvikt.

  Läs mer
paperman