NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

Användningsområden Print

Annual-Reports_ContentPage_259x194.jpg

Årsredovisningar 

Er årsredovisning säger mycket om ert företag, om vilken kvalitet ni lägger ner på era produkter och hur allvarligt ni tar på CSR. Vi kan ge råd om en lång rad olika parametrar – från tryckkvalitet till miljökriterier och matchande kuvert. Ta också en titt på vårt digitala sortiment för att trycka personligt anpassade rapporter eller små serier. Har ditt företag en tydlig miljöpolicy får du hjälp i att välja papper i vår guide Green Selection.

Våra papperskonsulenter kan guida dig till det rätta pappersvalet för din katalog, vad gäller utseende, känsla, ekonomi, teknik, miljökrav och tillgänglighet.

 

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ:

  •  Vilken känsla vill du förmedla ”mellan raderna” i årsredovisning? Mycket struktur och papperskänsla eller glans?
  •  Förstärk ditt företags miljöpolicy genom att välja ett papper med bra miljöegenskaper och gör en faktaruta om papperet för att informera läsarna.
  •  Miljövänliga papper behöver inte ”se” miljövänliga ut – det finns glansiga högvita papper som är 100% återvunna.
  • Rekommenderade produkter: Scandia 2000, Cocoon, Cyclus

Scandia 2000

Scandia 2000 är ett lämpligt papper till profilprogram när du vill ha en ren och obestruken känsla med neutral vithet, naturton eller gultonat. Ytvikter finns ända upp till 400 g för rejäla visitkort som ger intryck och det finns också ett stort kompletterade kuvertsortiment. Scandia 2000 tillverkas på Lessebo Bruk i Småland och har svårslagna miljöegenskaper som svarar upp till även den hårdaste miljöpolicy.

Läs mer

Cocoon 

Cocoon är ett sortiment av 100 % återvunnet returpapper som är lika vita som papper av jungfrufiber. Cocoon finns i obestrukna Cocoon Offset, bestrukna Cocoon Silk och Gloss och även som en pre-print variant för förtryck i offset (lämpligt för brevpapper till exempel). Dessutom finns Cocoon i matchande kuvert.

Cyclus 

Cyclus är ett sortimet av 100 % återvunnet returpapper med en naturvit ton. Cyclus finns i bestrukna Cyclus Print och obestrukna Cyclus Offset. Cyclus ger din årsredovisning en naturlig känsla.

Läs mer