Användningsområde Print

Direct-Mail_ContentPage_259x194.jpg

Direktreklam 

Låt ditt budskap sticka ut! Ett genomtänkt kuvertval kan göra stor skillnad för ditt utskick. Och hittar du inte kuvertet du söker kan vi hjälpa dig att göra specialtillverkade kuvert. Låt våra papperskonsulenter ge dig råd när du ska göra utskick.

Våra papperskonsulenter kan guida dig till det rätta pappersvalet för ditt DR, vad gäller utseede, känsla, ekonomi, teknik, miljökrav och tillgänglighet.

Viktigt att tänka på:

  •  Tänk på kuvertet redan från början. Med ett kuvert i ett format eller en färg som sticker ut har ditt budskap större chans att få uppmärksamhet redan från början.
  •  Räkna ut vikten på ditt utskick, kanske kan du gå ner en ytvikt på papperet och på så sätt spara portokostnader.
  • Rekommenderade produkter: Colorit, Curious Metallics, Scandia 2000

Colorit 

Colorit är en av Sveriges mest välkända kulörta serier från Lessebo med obestrukna papper och kuvert för färgstark kommunikation i den vita pappersfloden. Papperet som är genomfärgat och träfritt finns i 30 olika nyanser samt i ett brett ytviktsregister från 80 till 600 g. Colorit är FSC® certifierat.

Beställ

Curious Metallics

Curious Metallics är en serie papper och kuvert med metallicskimrande ytfinish i 24 exklusiva och läckra färger. De ljusa färgerna har en yta som är pärlemorskimrande. Kvaliteten finns i ytvikterna 120, 240 och 300 g. Samtliga artiklar i sortimentet är FSC® certifierade. Matchande kuvert finns i format 170x170 och E65 brevpåse.

Beställ

Scandia 2000

Scandia 2000 är ett lämpligt papper när du vill ha en ren och obestruken känsla med neutral vithet, naturton eller gultonat. Scandia 2000 finns två ytor där Smooth är lite slätare för att göra bilder ännu mer rättvisa i tryck. Scandia 2000 tillverkas på Lessebo Bruk i Småland och har svårslagna miljöegenskaper som svarar upp till även den hårdaste miljöpolicy.

Beställ
paperman