Användningsområden Print

Promotional-Packaging_ContentPage_259x194.jpg

Förpackningskartong 

I vårt breda sortiment av förpackningskartong finns det lämpliga produkter för de flesta slags förpackningar. För att underlätta valet har vi gjort en kartongguide med lämpliga produkter för olika användningsområden. Beställ den gärna av din kontaktperson.

Invercote 

Invercote är en homogenkartong (SBB) av högsta kvalitet för mappar och omslag. Invercote finns i flera varianter – liksidigt bestruken, ensidigt bestruken, glansigt högbestruken, linnepräglad och med PE-beläggning som gör kartongen fuktavvisande.

Beställ

Carta 

Carta är en familj av falskartong (FBB) lämplig för tryckta förpackningar. Carta Integra har  högbestruken semimatt framsida och mattbestruken baksida. Carta Pack har ensidigt bestruken med obestruken baksida. Kvaliteten har hög bulk samt god styvhet och styrka.

Beställ

Korsnäs 

Korsnäs White är en vit oliksidig falskartong (FBB) med mycket bra styvhet och suverän rivstyrka. Framsidan är bestruken och medan baksidan är lättbestruken. Finns som liksidig heter då Korsnäs White Duo. Korsnäs Light/Carry, är en kraftkartong med mycket bra styvhet och hög rivstyrka. Framsidan är bestruken och glättad medan baksidan är oblekt och brun.

Beställ

 

 

 

 

 

paperman