Användningsområden Print

Greetings-Cards_ContentPage_259x194.jpg

Inbjudningar  och gratulationskort

Låt festligheterna börja redan med inbjudan. Dyk ner i vårt mycket omfattande sortiment av designpapper och kuvert. I vårt sortiment finns de flesta ytor, färger och känslor du kan tänka dig.

Våra papperskonsulenter kan guida dig till det rätta pappersvalet, vad gäller utseende, känsla, ekonomi, teknik, miljökrav och tillgänglighet.

 

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ:

  •  Börja med att titta på kuvert. Det är synd om du valt papper och format till ditt kort som inte finns i ett matchande kuvert.
  •  Beställ A4 prover och/eller provstickor för inspiration. Det finns mer varianter än du tror!
  •  Om du väljer ett uttrycksfullt papper kan du hålla trycket neutralt och ändå få stor effekt.
  • Rekommenderade produkter: SKIN Curious Collection, Curious Metallics, Conqueror

Skin Curious Collection

Skin Curious Collection är en trendig pappersserie som har en mycket speciell len och slät ytfinish som påminner om hudkänsla. Skin Curious Collection finns i 16 kulörer varav 12 är mörkt intensiva medan de resterande 3 är nyanser av vitt.

Beställ

Curious Metallics

Curious Metallics är en serie papper och kuvert med metallicskimrande ytfinish i 24 exklusiva och läckra färger. De ljusa färgerna har en yta som är pärlemorskimrande.

Beställ

Conqueror 

I Conquerorfamiljen finns ett stort antal papper med struktur och färg och representativa kuvert: bland annat klassiska antikrandade Conqueror Laid, supersläta Conqueror CX22, skimrande Conqueror Iridescent och stenmarkerade Conqueror Stonemarque.

Beställ

 

 

 

 

 

paperman