Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

Kuvert

 

Kuvertet ger första intrycket och speglar försändelsens innehåll. Här guidar vi dig genom vårt breda sortiment av kuvert och brevpåsar för såväl affärskorrespondens och speciella tillfällen, men också traditionella kuvert och emballage för postrummet. Om du inte hittar vad du söker i vårt omfattande sortiment kan vi specialtillverka kuvert enligt dina önskemål.

Våra papperskonsulenter kan guida dig till det rätta kuvertvalet, vad gäller utseende, känsla, ekonomi, miljökrav och tillgänglighet.

 • Kreativa och färgade kuvert

  Låt kuvertet vara en aktiv del av ditt budskap. Med kuvertets färg och form kan du göra mottagaren extra nyfiken. Vi har kuvert i alla regnbågens färger gjorda av släta, strukturerade eller mönstrade papper i många olika format.

  Läs mer
 • Returfiberbaserade kuvert

  Om du tycker återvinning är en bra idé och vill göra ett bra kuvertval för miljön finns det många bra alternativ. Du behöver inte kompromissa med varken kreativiteten eller ekonomin. Vi guidar dig genom vårt sortiment av kuvert för affärskorrespondens och designkuvert.

  Läs mer
 • Affärskuvert 

  Söker du ett bra sortiment av standardkuvert för din verksamhet kan vi guida dig. Våra affärskuvert och brevpåsar som passar det mesta och finns i en rad olika format, förslutningar och klaffar, med och utan fönster i olika format och med olika placering.

  Läs mer
 • Postrummet, emballage

  Se till att ditt budskap eller produkt kommer fram i rätt skick. Här guidar vi dig till vårt breda sortiment av kuvert, vadderade påsar och emballage som är anpassade för många olika användningsområden i postrummet.

  Läs mer

 

 

 

 

paperman