NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

Kontorspapper

17 - officepapir_760x178.jpg

Kontorspapper 

Utskrift och kopiering med bästa resultat – varje gång

För vardagliga utskrifts- och kopieringsjobb är tryck- och driftsäkerhet och ekonomi viktiga faktorer. Vi har pappersortiment som är anpassat för din utrustning och dina behov.

Papperskvalitéer för kontorets olika behov

Vi erbjuder papperskvaliteter som du kan använda till kontors olika trycksaker och behov, med bästa resultat varje gång. I sortimentet hittar du papper som passar både för interna och externa dokument. Du hittar bland annat brevpapper, kopieringspapper, färgat papper och kartong, kuvert och broschyrer i en mängd kvaliteter och varianter.

Ditt pappersval gör skillnad

Ditt val av papper och kuvert är viktigt, speciellt om du gör externa dokument eller utskick. Använd papperet för att kommunicera din ställning till miljön och CSR, glädj dina kunder med en oväntad och kreativ papperslösning eller imponera på material med imponerande färgegenskaper. För var och en av dessa ändamål har vi färgglada, miljövänliga eller exklusiva papperskvaliteter och kuvert som signalerar rätt budskap.

Önskar du hjälp med rådgivning?

Kontakta gärna kundservice på 010-707 70 00 eller justask@antalis.com eller våra tryckmediakonsulenter på tryckmediacenter@antalis.com. Antalis är Europas ledande leverantör av design- och kontorspapper, så med oss är du säker på att få kvalificerad rådgivning om ditt pappersval.

Läs mer om vår sortiment här

 

imageimpact_242X167.jpg

 

                     DataCopy_220x167.jpg