Antirostskydd

rustbeskyttelse_760x177.png

Antirostskydd 

VCI: formeln som motverkar rost

Det finns flera metoder för att skydda dina produkter från rost under förvaring och transport. I vår webshop hittar du ett brett sortiment på förpackningslösningar, som tillverkas med den mest effektiva metoden – VCI (Volatile Corrosion Inhibitors). VCI-material bildar en fuktsäker skyddsbarriär som förhindrar en reaktion mellan metall och fukt. Rost kan orsaka stora skador på metallkomponenter, men genom att använda VCI, få du det bästa skyddet till din produkt. Verkar både på avstånd och i direktkontakt med ytan. 

Hitta det VCI förpackning, som passar ditt behov

VCI-förpackningar finns i flera olika varianter. I sortimentet hittar du både påsar, folie, kartong och skivor – alla med fukt - och rostskyddeffekt. Valet av din produkt beror på dina behov: Kraftpapper ger pålitlig rostskydd för bland annat stål, järn och gjutjärn, medans folie laminerad med aluminium är utformad för att skydda mot rost och klimatpåverkan vid frakt och transport till tropiska klimat. 

Behöver du hjälp med produktval av VCI?

Fråga gärna våra experter om råd av val av produkt. Kundservice hjälper dig gärna att svara på frågor om egenskaper och användningsområden av rostskyddade VCI produkter. Kontakt oss på 010 707 70 00 eller justask@antalis.com

 

Läs mer om vårt sortiment här

 

 

 

vci_251x167.png

 

 

 

paperman