Bandning och klammer

emballagebånd og udstyr_760x177.jpg

Banding och klammer

Bandningsprodukter och klammer - allt som behövs för att säkra ditt gods

Bandningsprodukter används för att binda och täta dina varor så att du får bättre skydd av varor. Bandningsprodukterna fungerar också som stöldskydd. Här hittar du ett brett sortiment av produkter för pallfixering, buntning eller stöldskydd.

Band, klammer och utrustning 

Oavsett om du behöver pet band, PP-band, stålband eller andre typer av förpackningsband har vi ett brett sortiment och produktspecialister, som kan hjälpa dig att välja den optimala emballagelösningen. Söker du efter spänningsverktyg och bandvagn, som underlättar din produktion, är våra specialister beredda på att hjälpa dig att välja den bästa lösningen för dig.

Vi hjälper dig att välja rätt lösning 

Vi hjälper dig att välja rätt förpackningsremmar och verktyg berorende på om ditt behov är lätt bagage, tunga varor eller specialvaror. Om du transporterar lätta varor kan textilband eller polyesterband vara tillräckliga, medan det kan vara nödvändigt att använda stålremsor för tunga produkter.

Kundservice hjälper dig gärna att besvara frågor kring produkter, egenskaper, användningsområden för bandning, klammer och utrustning. Kontakta  vårt kundcenter på 010-707 70 00 eller justask@antalis.com

Läs mer om vårt sortiment här

 

båndvogn_167x167.jpg

 

spænder_167x167.jpg

 

paperman