Maskiner och verktyg

13 - maskiner og værktøj_760x177.jpg

Maskiner och verktyg

Maskiner och verktyg för bandning

Letar du efter maskiner och verktyg för pallfixering, buntning eller stöldskydd för dina produkter? Här hittar du ett stort utbud bandingsmaskiner och verktyg till både större och mindre förpackningar. Söker du mer information om våra sträckfilmsmaskiner, packbord eller tejphållare, hittar du det här i vår webshop

MasterIn förpackningsmaskiner – driftsäkra all-round maskiner

MasterIn är Antalis egna varumärke som erbjuder ett brett sortiment av kraftfulla och flexibla maskiner och produkter. Alla maskiner i serien är prisvärda, professionella, lätta att installera och använda. I serien hittar du också ett brett urval av ett brett utbud av tejp, sträckfilmer, remsor och andra förbrukningsvaror.

Undvik överförbrukning – boka in ett besök med våra specialister!

Du uppnår bättre effiktivitet, utnyttjar både din tid och dina resurser genom att använda rätt maskiner, verktyg och utrustning. Det finns dock flera faktorer som är viktiga när det gäller att välja rätt maskiner och verktyg för din verksamhet. Därför kan du alltid boka ett besök med våra produktspecialister som kan hjälpa dig att identifiera dina behov och se till att du får rätt bästa optimering av maskiner och förbrukningsmaterial.

Spar tid, emballage – och få en förbättrad ergonomi

I sortimentet hittar du också ett stort urval av packbord och stolar. Genom att utforma din förpackningsstation med ergonomiska föremål och stolar minskar du risken för arbetsskador samtidigt som du ser till att du har dina förpackningsprodukter till hands när du behöver dem.

Läs mer om vårt sortiment här

 

 

Masterline _214x167.jpg

 

MasterlineLone111x167.jpg

 

paperman