Påsar och säckar

Poser_760x177.jpg

Påsar och säckar

Påsar och säckar till ditt företag

I vårt breda sortiment av påser och säckar hittar du både papper-, och plastsäckar, blixtlåspåsar,  PE-påsar och mycket mer. Påsar och säckar finns i flera storlekar och kvaliteter, och används för att lagra och skydda dina produkter – eller som avfallspåsar, som du kan få i både brunt återvinnet papper eller den traditionella, svarta avfallspåsar. Du väljer själv, vilken sorts förslutning du önskar, med tejp, snöre eller någhot helt annat.

Marknadsföring med påsar och säckar

Påsar och säckar, kan erhållas både med och utan profiltryck och logotyp, som de flesta andra förpackningsprodukter, .Tryck på påsar är ett effektivt och en bra möjlighet att marknadsföring, och tillsammans med oss kan du få egna plastpåsar med logotyp, slogan eller erbjudanden tryckta med hög kvalitet.

Hitta plastpåsar till industri, logistik eller transport hos Antalis

Många av de påsar vi leverrerar till våra kunder, används till många olika ändamål inom produktion, logistik och transport av produkter. Därför finner du påsar och säckar till många olika ändamål, bland annat påsar som är godkända med direkt matkontakt, till avfallshantering, till förvaring och transport av elektronik, IT utrustning, och mindre komponenter och ESD-påsar, som skyddar dina produkter ot statisk elekricitet.

Påsar och säckar med tryck

Vi är redo att hjälpa och kan ge råd genom hela designprocessen så att du får ditt budskap på det sätt du önskar. Här kan du läsa mer om de möjligheter och alternativ för att utveckla dina egen förpackning/påsar/säckar med tryck.

Läs mer om vårt sortiment här
 

 

esd_poser_167x167.jpg

 

 

 

paperman